HANDELSBETINGELSER

HANDELSBETINGELSER

Her kan du læse om dine lovmæssige rettigheder samt de betingelser og konditioner, som vi tilbyder. Vi har samlet alle tekster på én side, så du let kan printe dem ud på en gang.

- LEVERING & FRAGT
- BESTILLING
- BETALING
- RETURRET
- REKLAMATIONSRAT
- REKLAMATIONSRET
- PERSONDATAPOLITIK
- DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER

Levering og fragt


BRODERS leverer fra dag til dag, såfremt vi har modtaget din bestilling inden kl. 10:30 Dette kræver naturligvis, at den pågældede vare er på lager. Er varen ikke på lager vil den fremstå som udsolgt.

BRODERS opkræver ikke et ekspeditionsgebyr for at behandle din ordre og alle forsendelser bliver naturligvis forsvarligt indpakket i godkendt emballage.

Hos BRODERS tror vi på, at hurtig, billig og fleksibel levering er noget vores kunder sætter pris på. Du kan derfor frit vælge mellem 2 løsninger og vælge netop dét, som passer dig bedst. Vælg imellem:

GLS Pakkeshop (49,- gratis over 499,-)
Du vælger selv, hvilken pakkeshop vi skal levere til, og du får en SMS, når du kan afhente din pakke. Dette kan gøres udenfor normale arbejdstider.

Erhvervsadresse (49,- gratis over 499,-)
Få leveret pakken på din arbejdsplads og tag den med hjem.

Bestilling


Hos BRODERS kan du bestille alle de varer, som findes i vores webbutik. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du altid velkommen til at kontakte os på BRODERS@BRODERS.dk eller telefon +45 28 40 47 97.

Alle priser I vores webbutik er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser.

Når du handler med BRODERS, indgås aftaler på følgende sprog: Dansk.

Det er ikke muligt, at se tidligere ordrer ved login på websitet. Hvis du ønsker, at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, skal du sende en mail til info@delikater.dk


Betaling


Hos BRODERS kan der betales med:

- Dankort
- Visa Dankort
- Kontokøb for erhvervskunder (skriv til BRODERS@BRODERS.dk og bliv oprettet som erhvervskunde)

Vi opkræver IKKE gebyr ved betaling på BRODERS.dk

Betales med betalingskort, er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1.200 kr., når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden.

Data, du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort, er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken BRODERS eller andre har mulighed for at læse dataene.

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra BRODERS. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Du kan IKKE forudbetale med konto-til-kontobetaling. Du kan kun betale med betalingskort, idet denne betalingsform giver dig de bedste forbrugerrettigheder, da du kan få dine penge igen, hvis du går ned til dit pengeinstitut. Du kan få tilbagebetalt pengene, hvis:

- Du ikke har modtaget varen.
- Du har været udsat for et misbrug af dine kortoplysninger.
- Du har fortrudt købet, inden du har modtaget varen ved fx. at nægte at modtage den eller undlade at afhente den på posthuset eller I pakkeshopen.
- Der er trukket et højere beløb, end du havde godkendt ved bestillingen

Returret


Hvis de fremsendte varer ikke svarer til dine ønsker, kan du få pengene tilbage. Varen skal blot retuneres i samme stand og mængde som modtaget senest 14 dage efter modtagelsen.

Vedlæg venligst faktura, en beskrivelse af hvorfor varen returneres samt bank registreringsnummer og kontonummer, hvorpå pengene ønskes indsat.

Vi fremsender ikke checks eller kontanter. Som kunde hæfter du selv for fragtomkostninger fra dit hjem til BRODERS. Varen/varerne bedes fremsendt til nedenstående adresse:

BRODERS
TØMMERUP STATIONSVEJ 8F
DK-2770 KASTRUP

Bemærk - Vi modtager ikke pakker sendt pr. postopkrævning eller lignende. Såfremt du nægter at modtage varen fra GLS, vil den blive sendt retur til os og vi vil kreditere det fulde beløb til din konto.

Reklamationsret


Når du handler hos BRODERS, har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret, når du har modtaget varen. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, få pengene tilbage eller afslag i prisen afhængigt af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Der skal reklameres inden rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden to måneder, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal du sende det til vores adresse:

BRODERS
TØMMERUP STATIONSVEJ 8F
DK-2770 KASTRUP

Når du returnerer varen, bedes du angive fejlen på fakturaen.
Bemærk - vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller andet.
Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse, således at vi kan tilbagebetale dig dine omkostninger.

Persondatapolitik

Når du handler via BRODERS hjemmeside, skal du som minimum oplyse  navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Disse oplysninger er nødvendige for, at vi kan gennemføre din konkrete bestilling.

Alle registrerede oplysninger bliver behandlet i henhold til reglerne i  Persondataloven. Dine oplysninger vil ikke blive solgt eller videregivet til tredjemand. Som registreret har du altid mulighed for aktindsigt, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i  Persondataloven.

Alle informationer, som du overdrager til BRODERS, bliver modtaget ukrypteret, mens selve den elektroniske handel krypteres symmetrisk med en 128 bits stærk  kryptering. BRODERS er dataansvarlig, og vores databaseservere er låst forsvarligt inde, teknisk sikret og i øvrigt beskyttet af moderne alarmsystemer. BRODERS  opbevarer  som foreskrevet i Regnskabsloven registrerede oplysninger i 5 år ud over bogføringsåret, hvorefter de slettes.

Vores server registrer al trafik uden at registrere personlige oplysninger. Dette gøres for at vi kan optimere vores web-service der hvor brugen er størst.

Ved handel gemmes der  cookies lokalt på computeren. I Internet Explorer 5.X slettes  cookies  under menuen "Funktioner -> "Internetindstillinger" -> "Slet  cookies".

Det er Christiansen & Partners (CVR: 30 43 33 78), som er det juridiske navn på BRODERS (ejer af BRODERS), som indsamler og håndterer data.

Om logstatistik
Logstatistik bruges på BRODERS. Det betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades m.m.

Hos BRODERS anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter.


Dine personlige oplysninger
For at du kan indgå en aftale med os via websitet, skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:
- navn
- adresse
- telefonnummer
- e-mailadresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger kun med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos BRODERS og opbevares i 5 år  (grundet krav fra bogføringsloven), hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles, og hvorfor.

Indehaveren af BRODERS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysningerne afgivet til BRODERS videregives eller sælges på ingen måde ikke til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos BRODERS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til BRODERS via e-mail: BRODERS@BRODERS.dk