VIND et gavekort på 250 kr. til broders.dk - Er du nyhedsbrevsmodtager, deltager du hver måned i lodtrækningen.
Din indkøbskurv er tom

Chokolade granola med et twist af appelsin

Chokolade granola med et twist af appelsin

Denne lækre chokolade granola, er dejlig sød, og sprød, og har en delikat smag af mørk chokolade, samt et twist af appelsin.
Den indeholder proteinballs, som indeholder proteiner, der gør at du får en bedre mæthedsfornemmelse, når du nyder din granola.

Ingredienser:

  • 1 pose proteinballs cacao + orange
  • 1 pose jujube
  • 2 dl havregryn
  • 0,5 dl mandler
  • 3 spsk akacie honning
  • 1 tsk chiafrø
  • 1 spsk. cacao
  • 1 drys græskarkerner
  • 40 g belvas chokolade

Sådan gør du:

Forvarm ovnen på 180 grader varmluft.
Skær proteinballs og jujube i mindre stykker. Hak mandlerne groft. Kom alle indgredienserne, undtagen chokoladen, i en skål og bland godt sammen. Læg bagepapir på en bageplade og fordel granolaen her på. Bag granolaen ca. 15 min. i den varme ovn. Granolaen skal være gylden og lidt sprød. Den bliver mere spød når den er kølet af. Når granolaen er kølet af, tilsættes den groft hakkede chokolade.
Kom granolaen i en lufttæt beholder, så holder den ca. 3 uger.
Nyd granolaen på din yoghurt, på bananpandekager, eller på din smoothie/smoothiebowl som en sund morgenmad.

Chokolade Granola med et tvist af appelsin

Vi anbefaler også

Cajun Lammesteg

Cajun Lammesteg

I Danmark er der tradition for at spise lammesteg i påsken, men det er også godt med en en saftig søndagslammesteg, ikke? Det dejlige ved at lave en...

Mango Macarons

Mango Macarons

Skønne sprøde og friske mango macarons Denne opskrift har vi fået af en ung pige, der hedder Alma. Hun elsker at bage og som I kan se er hun rigtig god...

Professorens grønne energigrød alá BRODERS

Professorens grønne energigrød alá BRODERS

Vi tror på at, der er en sammenhæng mellem den mad vi spiser og vores helbred. Derfor har vi ladet os inspirere af Oluf Borbye Pedersen, som er professor ved...

Cajun Lammesteg

Cajun Lammesteg

I Danmark er der tradition for at spise lammesteg i påsken, men det er også godt med en en saftig søndagslammesteg, ikke? Det dejlige ved at lave en...

Mango Macarons

Mango Macarons

Skønne sprøde og friske mango macarons Denne opskrift har vi fået af en ung pige, der hedder Alma. Hun elsker at bage og som I kan se er hun rigtig god...

Professorens grønne energigrød alá BRODERS

Professorens grønne energigrød alá BRODERS

Vi tror på at, der er en sammenhæng mellem den mad vi spiser og vores helbred. Derfor har vi ladet os inspirere af Oluf Borbye Pedersen, som er professor ved...