VIND et gavekort på 250 kr. til broders.dk - Er du nyhedsbrevsmodtager, deltager du hver måned i lodtrækningen.
Din indkøbskurv er tom

Is med kaffe og saltkaramel

Is med kaffe og saltkaramel

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Tag en serveringskål, og fyld kugler af is i.
  2. Top med knuste karameller, knuste Savoursmiths Desert Salt Crisps, flødeksum og til sidst flydende karamel.
  3. Server straks

Note

Hjemmelavet salt karamel sauce:

  • I en mellem størrelse pande, på middelvarme hæld 1 dl sukker på og rør rundt indtil det er helt smeltet og gylden brun. (hver opmærksom på at det kan tage et par minutter, og at sukkeret vil være klumpet til at starte med).
  • Tilføj straks 3 spsk smør (forsigtigt, det kan godt boble lidt) fortsæt med at røre rundt indtil smørret er helt smeltet og til det begynder at boble/koge op (igen).
  • Tilføj nu langsomt ½ dl kold fløde, fjern panden fra varmen og rør rundt i et minuts tid.
  • Tilføj ½ tsk salt, og lad karamelsaucen køle af inden den skal bruges.
  • Karamelsaucen skal opbevares i en lufttæt container på køl, og kan holde sig i to uger (hvis ikke den er spist inden 😉 )

Vi anbefaler også

Cajun Lammesteg

Cajun Lammesteg

I Danmark er der tradition for at spise lammesteg i påsken, men det er også godt med en en saftig søndagslammesteg, ikke? Det dejlige ved at lave en...

Mango Macarons

Mango Macarons

Skønne sprøde og friske mango macarons Denne opskrift har vi fået af en ung pige, der hedder Alma. Hun elsker at bage og som I kan se er hun rigtig god...

Professorens grųnne energigrųd alį BRODERS

Professorens grųnne energigrųd alį BRODERS

Vi tror på at, der er en sammenhæng mellem den mad vi spiser og vores helbred. Derfor har vi ladet os inspirere af Oluf Borbye Pedersen, som er professor ved...

Cajun Lammesteg

Cajun Lammesteg

I Danmark er der tradition for at spise lammesteg i påsken, men det er også godt med en en saftig søndagslammesteg, ikke? Det dejlige ved at lave en...

Mango Macarons

Mango Macarons

Skønne sprøde og friske mango macarons Denne opskrift har vi fået af en ung pige, der hedder Alma. Hun elsker at bage og som I kan se er hun rigtig god...

Professorens grųnne energigrųd alį BRODERS

Professorens grųnne energigrųd alį BRODERS

Vi tror på at, der er en sammenhæng mellem den mad vi spiser og vores helbred. Derfor har vi ladet os inspirere af Oluf Borbye Pedersen, som er professor ved...