Hvid chokoladekage ”blondie”
Juicy og lækker "blondie" kage
Den såkaldte brownie, lavet på hvis chokolade bliver kaldt en ”blondie”. En nem, lækker og juicy kage som er en sikker vinder! I denne opskrift har vi tilføjet mørk chokolade knapper Du kan pynte den ekstra meget med vores flotte Glitterballs, og NoCrap hindbær popcorn for ekstra crunch
Ingredienser:
- 200 g. hvid chokolade fra Jacques
- 200 g. smør
- 250 g. sukker
- 1 vaniljestang
- 125 g. hvedemel
- 3 æg
Fremgangsmåde:
- Tænd din ovn på 175 grader varmluft.
- Smelt smør i en gryde ved lav varme, tag herefter gryden og det smeltede smør af varmen, og rør de hvide chokoladeknapper i til det er en ensartet masse.
- Flæk vaniljestangen og skrap kornene ud.
- Pisk herefter æg, sukker, hvedemel og vaniljekorn sammen til en luftig ensartet masse.
- Tilsæt nu smør og chokoladeblandingen, pisk imens
- Hæld dejen ud i en smurt og beklædt kageform
- Tilføj mørke chokoladeknapper og blanding forsigtigt i kagen (må ikke smelte for meget)
- Bag nu din blondie i midten af ovnen ca. 25-30 min.
- Sæt herefter din blondie på køl et par timer, og pynt den med glitterballs og NoCrap Gourmet popcorn
- Velbekomme!