VIND et gavekort på 250 kr. til broders.dk - Er du nyhedsbrevsmodtager, deltager du hver måned i lodtrækningen.
Din indkøbskurv er tom

Celines fem favoritter

Oprettet d.

Tidligere har vi præsenteret jer for Mette, Jakob, Amalie B. og Katrines fem favoritprodukter. I dag er det Celine, der fortæller hvilke fem produkter, hun er helt vild med!

Peppermint leaf tea fra We Are Tea

Jeg er kræsen når det kommer til te, for det skal ikke være sort te, men heller ikke grøn te. Det skal helst være herbal tea, gerne med ingefær, men uden frugt. For et par uger siden havde vi halv pris på alt i butikken, så der tog jeg mig friheden til også, at snuppe noget med hjem, og så tog jeg selvfølgelig pebermynteteen med hjem. Jeg er blevet helt vild med den, og har ikke drukket kaffe i lidt over en uge nu. Ikke at det var et mål for mig, men jeg har bare ikke haft et behov for andet end teen. Derudover mindsker teen også oppustning, hvilket jo altid er fedt! Den kan klart anbefales :-)
We Are Tea Peppermint

 

Ballymaloe original tomato relish

Denne relish var jeg ret skeptisk overfor, da ved hvor god en tomat relish egentlig kan være...? Jeg købte den kun fordi jeg var kommet til at købe en ekstrem tør sandwich på arbejde den dag. Normalt havde jeg bare overfyldt min sandwich med billig ketchup eller diverse dressinger, men til mit held var jeg på arbejde, og skulle akut bruge noget imod ekstrem tørke. Man kan jo mene at ALT nok kunne redde min sandwich, men mødet med Ballymaloe original relish er jeg helt sikker på, var der af en grund. Utroligt at en tomatsovs kan give så meget smag, og jeg ved næsten ikke hvordan jeg skal beskrive min oplevelse så det tiltrækker nok. For jeg synes egentlig at relishen fik min sandwich til at smage af en top gourmet McDonald’s burger. Jeg ved ikke om det virker for dig, men at noget så rent og samvitighedsfrit kan smage så skyldigt, er da en luksus til billige penge. Vores Ballymaloe relish er nemlig glutenfri, den er lavet på naturlige ingredienser, den har en lav fedtprocent og den er egentlig bare lavet på tomat og kærlighed fra den Irske familieejet restaurant. Jeg er sikker på at den ældgamle opskrift holder på en hemmelig mirakelingrediens der holder mig afhængig.
Ballymaloe Tomat Relish

 

Rochester Root Ginger

For helle hvor den altså bare smager godt! “Hej jeg hedder Celine og jeg er… Gingerholic, ja jeg ELSKER ingefær, jeg elsker det, elsker det, elsker det”. Vi har så mange lækre ingefærdrikke her i butikken, og jeg føler egentlig at min favorit burde være Rochester ginger, da den jo danser disco hele vejen ned i halsen, men jeg må erkende mig skyldig i, at tage lidt for mange ingefærshots, og jeg har nok også lavet en lidt for urealistisk ration på gin drinks med denne lækre sag. Så nu holder jeg mig til et lille Rochester ginger shot engang imellem. MEN Rochester ROOT ginger, min lille smile-laver, varme-giver, og min yndlings ingefær ven, du er så dejlig frisk og ja du er stærk er du, du er kold til tider, men giver mig alligevel varme. Du giver mig det ekstra kick, når jeg er gået sukkerkold, eller er lidt sur, så får du mig altså bare til at smile. Hvis du har mistanke om at dine nærmeste måske også kunne være ude i et misbrug, så kom forbi Broders og tag en flaske Rochester Root ginger med, den tilfredsstiller alle ginger-cravings!

 

The protein ball co. AKA breakfast balls

Mine nye favoritter. Jeg var egentlig ret fast besluttet om hvilke af de lækre protein balls jeg synes var mine favoritter. Men en dag var vi altså løbet tør og jeg får ofte at vide, at det jo ikke skader at prøve noget nyt. Så jeg gjorde det altså, jeg prøvede noget nyt. Og først (det skal lige siges at jeg fandt ud af, at jeg faktisk var ret sulten under det 30 minutters forløb) prøvede jeg Breakfast balls med hazelnut + cacao, hvilket jeg var positivt overrasket over, saftige, knasende og delicious. Så jeg prøvede faktisk en pakke mere efter den første,  det var strawberry + vanilla, da jeg tænkte at den med æble nok ville smage lidt kedeligt. Jeg var så imponeret, at jeg jo blev nødt til at kunne lave en samlet vurdering af dem alle. Altså, tænk hvis der kom en kunde og spurgte hvilken én der var bedst og jeg kun kunne være klog på to af varianterne… EJ det ville aldrig kunne gå. Så jeg måtte også smage den tredje efter den anden, og DET - FORTRØD - JEG -  IKKE. breakfast balls Apple + blueberry, blev lige desserten og prikken over i´et, det føjede lige fully experienced in Breakfast ball tastings, til CV´et. Nå ja, jeg er heller ikke skyldig over at have spist tre poser på under en halv time, for de er trods alt lavet på plantebaseret proteiner og fibre. SMAG DEM - NAM.
Breakfast Balls

 

Karlslunde bryglaug præstebryg

Præste bryggen er en pale ale og er en type øl jeg nyligt er blevet stor fan af, jeg synes nemlig den smager af sommer og altid med et snert af hyldeblomst. Dette er en øl jeg altid nyder, da jeg synes den er så let men stadig særlig i sin smag. Karlsunde øllene er også øje fængende fordi de har sit unikke animations design der kendetegner øllenes inspirationskilder, det er mega hyggeligt og så kommer de oven i købet i en 0,5 liters flaske, så jeg når i hvert fald at blive lidt fnisende når jeg er nået til bundsjatten.
Karlslunde bryglaug Præste øl

 

Kom forbi Broders og bliv inspireret, eller vær´den der har de fedeste snacks med på arbejdet, eller de mest praktiske til madpakken. Vær den der er forberedt på den lille sult og den store sult og vær den der giver de lækreste gaver til bekendte, og til dig selv. Broders en gourmet købmandsforretning til rimelige priser.

Vi anbefaler også

Er det sundt at spise mørk chokolade?

Er det sundt at spise mørk chokolade?

Oprettet d.

Mørk chokolade er det ultimative valg, når du ønsker en sød godbid  Men hold fast! Mørk chokolade er ikke bare en lækker...

Sund skolegang alá BRODERS

Sund skolegang alá BRODERS

Oprettet d.

Skolen er godt i gang - hos Broders vil vi gerne hjælpe med inspiration til madpakken, eller den lille sult, så der er noget for alle, men som også er sundt...

Eventyrlige skattejagter på Amager Strand

Eventyrlige skattejagter på Amager Strand

Oprettet d.

Skal weekender og feriedage indeholde sjov for både børn og voksne? Sjov og frisk luft for hele familien! Byt forlystelsesparken ud med en eventyrlig...

Er det sundt at spise mørk chokolade?

Er det sundt at spise mørk chokolade?

Mørk chokolade er det ultimative valg, når du ønsker en sød godbid  Men hold fast! Mørk chokolade er ikke bare en lækker...

Sund skolegang alá BRODERS

Sund skolegang alá BRODERS

Skolen er godt i gang - hos Broders vil vi gerne hjælpe med inspiration til madpakken, eller den lille sult, så der er noget for alle, men som også er sundt...

Eventyrlige skattejagter på Amager Strand

Eventyrlige skattejagter på Amager Strand

Skal weekender og feriedage indeholde sjov for både børn og voksne? Sjov og frisk luft for hele familien! Byt forlystelsesparken ud med en eventyrlig...