VIND et gavekort på 250 kr. til broders.dk - Er du nyhedsbrevsmodtager, deltager du hver måned i lodtrækningen.
Din indkøbskurv er tom

SAMARBEJDSPARTNERE

 

Red orangutangen
Vi støtter Red Orangutangen med 2,5% af omsætningen fra vores produkter med Red Orgrangutang mærket. Mærket er på produkter enten uden palmeolie eller med certificeret palmeolie. 

Christiansen & Partners
Christiansen & Partners er vores partner virksomhed og står for importen af langt de fleste produkter i butikken.

Jakob's Sauces
Jakob's Sauces er vores partner virksomhed som producerer Gourmet Ketchup, BBQ suaces, Hot sauces og Sennep efter stifteren af BRODERS, Jakob Broder Christiansen's egne opskrifter.

Betty's Lemonade
Betty's Lemonade er lækre læskende lemonader og iste i cool retro design i bedste 50'er stil. Brandet er skabt af ejerne bag BRODERS, Mette og Jakob og ansigtet af Betty er en tegning af Mettes ansigt. Derfor kan du nogen gange være heldig faktisk at møde Betty i BRODERS. 

Go Hotel City
Vi elsker godt naboskab og derfor arbejder vi sammen med Go Hotel. Kom forbi BRODERS butikken og hent en flyer, med den kan du få 15% rabat på overnatninger, mogenmad og drikkevarer i deres bar.

parties.dk
Når der skal ske lidt ekstra og vi har brug for underholdning og ”sjov i gaden”, så samarbejder vi med www.parties.dk. Charlotte er event manager og hun har både færdiglavede quizzer og skattejagter i sin butik – og hun laver også skræddersyede skattejagter og quizzer til private og virksomheder.

YourLocal
BRODERS går meget op i at undgå madspild og derfor har vi samarbejde med YourLocal, hvor vi meget ofte har gode tilbud alle kan benytte sig af.