VIND et gavekort på 250 kr. til broders.dk - Er du nyhedsbrevsmodtager, deltager du hver måned i lodtrækningen.
Din indkøbskurv er tom

Om BRODERS

BRODERS er en del af Lille Ø - Stort Hjerte som støtter de små lokale butikker på Amager.
BRODERS - din gourmetkøbmands butik. BRODERS er en familieejet virksomhed fastforankret på Amager hvor virksomhedens hovedkontor, BRODERS.dk og forretningen på Amager Strandvej 140G er placeret og hvor familien Christiansen som ejer og driver BRODERS også selv bor. BRODERS, der er opkaldt efter stifteren, Jakob Broder Christiansen, blev etableret i 2011 med et stort ønske om at kunne tilbyde alle, gode smagsoplevelser og spændende nye fødevarer til rimelige priser. Vi udvælger nøje vores specialvarer med fokus på kvalitet og vi gør os umage med at finde så rene og naturlige produkter som muligt. Alt hvad vi sælger, er produkter vi ikke kan leve uden selv. Det kan være produkter, der er klassikere i deres hjemlande, som vi har fundet på en af vores ferier eller det kan være nye innovative og spændende produkter vi ikke har set før. Derfor har du også mulighed for hos BRODERS at finde varer, der kun forhandles hos BRODERS. Særligt to produkter som vi er ekstra stole af er Jakobs Sauces og Betty's Lemonade, da det er to dansk produceret brands som vi selv fremstiller. 

Hos BRODERS finder du inspiration og gode idéer til at prøve nyt og vi håber, at du hos os finder lige de smagsoplevelser du søger. Udover at være passioneret omkring smag, har vi meget fokus på miljøet, bæredygtige produkter og vi gør os altid umage med at levere en god service. Hos os går gode produkter hånd i hånd med god service. 
Vi håber, at du har lyst til at gå på opdagelse i vores verden af smagsoplevelser og at du vil føle dig godt behandlet, uanset hvordan du møder os. Vi gør, hvad vi kan, for at du skal få lyst til at komme igen og anbefale BRODERS til andre. 
Vi glæder os til at byde dig velkommen her i vores webshop såvel som i vores fysiske gourmet købmandsbutikker, Café og Vinbar som ligger på Amager Standvej 140G.
Mvh.
Mette & Jakob

 


 
Årets butik på Amager 2018

Årets amagerbutik 2018, bedste butik på AmagerMette og Jakob Broder Christiansen med det synlige bevis på kåringen til ’Månedens Amagerbutik’ i marts 2018. Nu er butikken kåret til 'Årets Amagerbutik'.
Arkivfoto:Anders Bentzon
.

Amager Bladet og Danske Bank stod bag kåringen af Årets Amagerbutik, men det er på baggrund af anbefalinger fra bladets læsere, brugere og kunder, at dommerjuryen besluttede hvilken butik, der skulle kåres som årets butik på Amager 2018. 

Kåringen af ’Årets Amagerbutik 2018’ fandt sted den 10. januar 2019 og blev bedømt på ’god service’, ’smilende personale’, ’kvalitet’ og ’kreativ udsmykning og branding’. I 2019 blev Broders kåret til månedens butik på Amager.

Vores medarbejdere


Mette T. Heerulff Christiansen
Adm. direktør

Jakob Broder Christiansen 
Ejer & Stifter

Freja Bagge
Værtinde og SoMe ansvarlig

Stine Hansen
Værtinde

 

 

 Café & Vinbar

Besøger du vores butik, kan du i vores Café & vinbar nyde et godt glas vin og lidt snacks eller en kop kaffe/te med lidt sødt til. Vi har også en let tapas, brunch, sandwich, afternoontea og grød. Prøv vores helt unikke koncept du med garanti ikke har set andre steder før - Pick & Mix din egen tapas. Vi har mange spændende ting på hylderne, tun, musilinger, sardiner, terrines, rillets, pesto, tapanade og meget andet som du plukker fra hylderne, betaler hyldeprisen og nyder som din egen sammensatte tapas i butikken. Nogen kalder det slarafenland vi kalder det at nyde livet :-)