KØB MED ORANGU-TANKE - TJEK VORES NYE KATEGORI "ORANGUTANG VENLIG" UD :-)
Din indkøbskurv er tom

Om BRODERS

 

BRODERS - din gourmetkøbmands butik.

BRODERS er en familiejet virksomhed fastforankret på Amager hvor virksomhedens hovedkontor, BRODERS.dk og forretningen på Amagerbrogade er placeret og hvor familien Christiansen som ejer og driver BRODERS også selv bor. BRODERS der er opkaldt efter stifteren, Jakob Broder Christiansen, blev etableret i 2011 med et stort ønske om at kunne tilbyde alle, høj som lav, store smagsoplevelser og spændende nye fødevarer til rimelige priser.

Vi udvælger nøje vores specialvarer med fokus på kvalitet og vi gør os umage med at finde så rene og naturlige produkter som muligt. Vi vælger ofte produkter der enten er klassikere i deres hjemlande og som du som rejsende har mødt på ferie eller på job eller nye og innovative produkter som du aldrig har set før. Derfor har du også mulighed for hos BRODERS at finde varer der kun forhandles hos BRODERS.
Hos BRODERS finder du inspiration og gode ideer til at prøve nyt og vi håber, at du hos os finder lige de smagsoplevelser du søger. Udover at være passioneret omkring smag, lægger vi også vægt på god service. Hos os går gode produkter hånd i hånd med god service.

Vi håber, at du har lyst til at gå på opdagelse i vores verden af smagsoplevelser og at du vil føle dig godt behandlet, uanset hvordan du møder os. Vi gør hvad vi kan for at du skal få lyst til at komme igen og anbefale BRODERS til andre.

Vi glæder os til at byde dig velkommen her i vores webshop såvel som i en af vores fysiske gourmet købmandsbutikker, Café og Vinbar som ligger på Amagerbrogade 146 og på Amager Standvej 140G.

Mvh.
Mette & Jakob

Årets butik på Amager 2018

Årets amagerbutik 2018, bedste butik på Amager
Mette og Jakob Broder Christiansen med det synlige bevis på kåringen til ’Månedens Amagerbutik’ i marts 2018. Nu er butikken kåret til 'Årets Amagerbutik'. Arkivfoto: Anders Bentzon.

Amager Bladet og Danske Bank stod bag kåringen af Årets Amagerbutik, men det er på baggrund af anbefalinger fra bladets læsere, brugere og kunder, at dommerjuryen besluttede hvilken butik, der skulle kåres som årets butik på Amager 2018. I dommerjuryen sidder Amager Bladets chefredaktør og salgschef samt filialdirektør Dorthe Ankersen fra Danske Bank.

Kåringen af ’Årets Amagerbutik 2018’ fandt sted den 10. januar 2019 og blev bedømt på ’god service’, ’smilende personale’, ’kvalitet’ og ’kreativ udsmykning eller branding’. Vi i Broders er meget stolte og yders taknemmelige over, at vi blev kåret til årets bedste butik på Amager 2018. Samtidig er vi ydmyg, da vi ved, at der findes mange skønne og lækre forretninger på Amager. Vi ved også at sådan en pris forpligter til fortsat at kunne levere høj kvalitet, service og oplevelser når man kommer i vores butikker. Det vil vi om muligt bestræbe os på at gøre endnu mere for.

Åbningstider

  AmagerbrogadeAmagerbrogade Amager Strandvej 140G
Mandag 10.00 - 17.30 11.00 - 18.00
Tirsdag - torsdag 10.00 - 17.30 11.00 - 18.00
Fredag 10.00 - 18.00 11.00 - 18.00
Lørdag 10.00 - 17.00 10.00 - 17.00
SøndagSøndag Lukket 10.00 - 17.00

 

Ungmedarbejder søges

Er du mellem 15 år - 17 år og kunne du tænke dig at blive vores nye medarbejder så send dit CV og en motiveret ansøgning til mette@broders.dk

Uopfordret ansøgninger

Vi modtager rigtig mange uopfordret ansøgninger og vi bruger meget tid på at svare på dem. Derfor bedes du kun søge job hos Broders, såfremt vi har en ledig stilling slået op. På forhånd tak fordi du respekterer dette og for din interesse for Broders. 

Vores medarbejdere


Mette T. Heerulff Christiansen
Adm. direktør

Jakob Broder Christiansen 
Ejer & Stifter

Freja Bagge
Værtinde og ansvarlig for Broders, Amager Strandvej 140G

Celine Alonge
Værtinde og ansvarlig for Amagerbrogade 146


Katrine Reinert Kehlskov
Værtinde

 

 

Rikke Klausen
Værtinde

 

Nina Dobel
Værtinde

Ide Schiller
Værtinde

 

 

Café & Vinbar

Besøger du en af vores butikke kan du i vores Café & vinbar nyde et godt glas vin og lidt snacks eller en kop kaffe/te med lidt sødt til. Vi har også en let tapas og grød:-)
 

 

Se menukort Amager Strandvej 140G
Se menukort Amagerbrogade 146