Vi leverer ikke i perioden 17/7-22/7 og 30/7-9/8
Din indkøbskurv er tom

Om BRODERS

Om BRODERS

BRODERS.dk en delikatessebutik for alle.

BRODERS er en familiejet virksomhed fastforankret på Amager hvor virksomhedens hovedkontor, BRODERS.dk og forretningen på Amagerbrogade er placeret og hvor familien Christiansen som ejer og driver BRODERS også selv bor. BRODERS der er opkaldt efter stifteren, Jakob Broder Christiansen, blev etableret i 2011 med et stort ønske om at kunne tilbyde alle, høj som lav, store smagsoplevelser og spændende nye fødevarer til rimelige priser.

Vi udvælger nøje vores specialvarer med fokus på kvalitet og vi gør os umage med at finde så rene og naturlige produkter som muligt. Vi vælger ofte produkter der enten er klassikere i deres hjemlande og som du som rejsende har mødt på ferie eller på job eller nye og innovative produkter som du aldrig har set før. Derfor har du også mulighed for hos BRODERS at finde varer der kun forhandles hos BRODERS.

Hos BRODERS finder du inspiration og gode ideer til at prøve nyt og vi håber, at du hos os finder lige de smagsoplevelser du søger. Udover at være passioneret omkring smag, lægger vi også vægt på god service. Hos os går gode produkter hånd i hånd med god service.

Vi håber, at du har lyst til at gå på opdagelse i vores verden af smagsoplevelser og at du vil føle dig godt behandlet, uanset hvordan du møder os. Vi håber, at du vil komme igen og anbefale BRODERS til andre.

Vi glæder os til at byde dig velkommen her i vores webshop såvel som i en af vores fysiske gourmet købmandsbutikker som ligger på Amagerbrogade 146 og i Torvehallerne kbh., hal 2. Vores butik i WestMarket er midlertidigt lukket. Vi åbner igen når alle stader er lejet ud og åbne.

Mvh.

Mette & Jakob

 

Hold dit møde i anderledes og inspirerende omgivelser med spændende smagsoplevelser - book dit møde her eller ring på tlf. 25 55 62 79

 

BRODERS søger medarbejder - læs mere her

 

Vores medarbejdere


Mette Heerulff Christiansen
Adm. direktør

Jakob Broder Christiansen 
Ejer & Stifter


Annika Lassen
Værtinde

Amalie Burkahl
Værtinde


Katrine Reinert Kehlskov
Værtinde


Marie Thorsen

Værtinde