LIGE NU: Levering til pakkeshop kun 29 kr. og hjemmelevering kun 49 kr. Gælder t.o.m. 31. oktober 2020
Din indkøbskurv er tom

Om BRODERS

 

BRODERS - din gourmetkøbmands butik.

BRODERS er en familiejet virksomhed fastforankret på Amager hvor virksomhedens hovedkontor, BRODERS.dk og forretningen på Amager Strandvej 140G er placeret og hvor familien Christiansen som ejer og driver BRODERS også selv bor. BRODERS, der er opkaldt efter stifteren, Jakob Broder Christiansen, blev etableret i 2011 med et stort ønske om at kunne tilbyde alle, høj som lav, store smagsoplevelser og spændende nye fødevarer til rimelige priser.

Vi udvælger nøje vores specialvarer med fokus på kvalitet og vi gør os umage med at finde så rene og naturlige produkter som muligt.

Alt hvad vi sælger, er produkter vi ikke kan leve uden selv. Det kan være produkter, der er klassikere i deres hjemlande, som vi har fundet på en af vores ferier eller det kan være nye innovative og spændende produkter vi ikke har set før. Derfor har du også mulighed for hos BRODERS at finde varer der kun forhandles hos BRODERS.
Hos BRODERS finder du inspiration og gode idéer til at prøve nyt og vi håber, at du hos os finder lige de smagsoplevelser du søger. Udover at være passioneret omkring smag, lægger vi også vægt på god service. Hos os går gode produkter hånd i hånd med god service.

Vi håber, at du har lyst til at gå på opdagelse i vores verden af smagsoplevelser og at du vil føle dig godt behandlet, uanset hvordan du møder os. Vi gør, hvad vi kan, for at du skal få lyst til at komme igen og anbefale BRODERS til andre.

Vi glæder os til at byde dig velkommen her i vores webshop såvel som i vores fysiske gourmet købmandsbutikker, Café og Vinbar som ligger på Amager Standvej 140G.

Mvh.
Mette & Jakob

Årets butik på Amager 2018

Årets amagerbutik 2018, bedste butik på Amager
Mette og Jakob Broder Christiansen med det synlige bevis på kåringen til ’Månedens Amagerbutik’ i marts 2018. Nu er butikken kåret til 'Årets Amagerbutik'. Arkivfoto: Anders Bentzon.

Amager Bladet og Danske Bank stod bag kåringen af Årets Amagerbutik, men det er på baggrund af anbefalinger fra bladets læsere, brugere og kunder, at dommerjuryen besluttede hvilken butik, der skulle kåres som årets butik på Amager 2018. I dommerjuryen sidder Amager Bladets chefredaktør og salgschef samt filialdirektør Dorthe Ankersen fra Danske Bank.

Kåringen af ’Årets Amagerbutik 2018’ fandt sted den 10. januar 2019 og blev bedømt på ’god service’, ’smilende personale’, ’kvalitet’ og ’kreativ udsmykning og branding’. Vi i Broders er meget stolte og yders taknemmelige over, at vi blev kåret til årets bedste butik på Amager 2018. Samtidig er vi ydmyg, da vi ved, at der findes mange skønne og lækre forretninger på Amager. Vi ved også at sådan en pris forpligter til fortsat at kunne levere høj kvalitet, service og oplevelser når man kommer i vores butikker. Det vil vi om muligt bestræbe os på at gøre endnu mere for.

Ledige stillinger

Værtinde på deltid søges til ca. 20 timer/ugen.
Læs mere her

Vi modtager rigtig mange uopfordret ansøgninger og vi bruger meget tid på at svare på dem. Derfor bedes du kun søge job hos Broders, såfremt vi har en ledig stilling slået op. På forhånd tak fordi du respekterer dette og for din interesse for BRODERS. 

Vores medarbejdere


Mette T. Heerulff Christiansen
Adm. direktør

Jakob Broder Christiansen 
Ejer & Stifter

Freja Bagge
Værtinde 

Luna Hoen
Værtinde


Katrine Reinert Kehlskov
Værtinde

Nina Dobel
Værtinde

 

Freja Løfqvist Løvenfald
Værtinde

Ide Schiller
Værtinde

 

 

Café & Vinbar

Besøger du vores butik, kan du i vores Café & vinbar nyde et godt glas vin og lidt snacks eller en kop kaffe/te med lidt sødt til. Vi har også en let tapas, brunch, sandwich og grød:-)
 

 

Se menukort Amager Strandvej 140G

 

BRODERS er en del af Lille Ø - Stort Hjerte som støtter de små lokale butikker på Amager.