Nu kan du abonnere på Rochester 5 day sundhedsshot eller vores vinkasse. Klik på "Abonnementer" og vælg dit favorit abonnement.
Din indkøbskurv er tom

Privatlivspolitik

Privatlivspolitik – indsamling og anvendelse af personoplysninger


Behandling af personoplysninger når du handler på www.broders.dk

I forbindelse med dit køb hos os har du indtastet en række personoplysninger. Herunder særligt:

  • Dit navn 
  • Din adresse
  • Din e-mailadresse
  • Dit telefonnummer
  • Dine betalingsoplysninger

Disse personoplysninger behandler vi i forbindelse med ekspederingen af dit køb, da det er nødvendigt for, at vi kan opfylde vores del af handlen, samt en begrænset periode efterfølgende, for at sikre os, at alt går, som det skal. Så snart der ikke længere er brug for denne information/data, så slettes den fra vores system.

Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirma med henblik på levering af dine indkøb. 

Behandling af personoplysninger – Nyhedsbrev

Hvis du har tilmeldt dig vores kundeklub og dermed modtager vores nyhedsbreve”, behandler vi din e-mailadresse, navn og fødselsdato hos os, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os. 

Hvis du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsmails, kan du altid afmelde det ved at benytte linket i bunden af vores e-mails.

Vi bruger dit navn til at kunne personliggøre de nyhedsmails og tilbud vi sender ud. Din fødselsdato giver os mulighed for at kunne sende dig en fødselsdagshilsen og evt. rabatkode på din fødselsdag.

Datasikkerhed

Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på at opfylde en handel eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere er relevant. Vi anvender tredjeparter til behandling af dine betalingsoplysninger og til håndtering af dine køb via vores webshop. Vi har indgået databehandleraftaler med disse, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger. Herunder kan vi oplyse at vores webshop leverandør anvender ISO 27001, som er en international standard for håndtering af informationssikkerhed. De har i øvrigt valgt at implementere BFIHs Hostingcertikat fuld ud, hvilke stiller en række minimumskrav for god hosting, hvad angår kvalitet, stabilitet, gennemsigtighed og kontrol. Hostingcertifikatet læner sig op ad kravene i ISO 27001-standarden. Vores betalingskortmiljø har den højeste PCI DSS level1-certificering, som årligt fornyes efter de strenge krav i PCI DSS-standarden fra VISA og MasterCard.

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til 

BRODERS ApS
CVR-nr.: 37755095
Tømmerup Stationsvej 8F
2770 Kastrup
E-mail: broders@broders.dk

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, ligesom du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse. 

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse ifb. med andre relevante oplysninger, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 6 måneder efter, at du har modtaget din varer.

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse tilbage (så vi kan sende dig vores nyhedsbrev og relevante tilbud), kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail. Hvis du ønsker at klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.

Cookiepolitik

Kontakt information / udgiver

BRODERS ApS
CVR-nr.: 37755095
Tømmerup Stationsvej 8F
2770 Kastrup
Tlf.: 25 55 62 79
E-mail: broders@broders.dk

Introduktion – til dig der besøger www.broders.dk

Hos BRODERS arbejder vi med cookies på vores webshop for at give dig en bedre oplevelse og gøre det hele lettere for dig.

Cookies er et lidt mere kompleks begreb, men helt basalt er det små ‘programmer’, der indhenter data omkring din adfærd på en given webshop. Vi benytter det bl.a. for at kunne se, hvor mange besøg der har været på vores webshop og se, hvor mange undersider de besøger; for at kunne gøre brugeroplevelsen bedre. Der er mange steder, hvor man kan drage nytte af cookies, når man administrerer en webshop.

Vi gør vores ypperste for at efterleve persondataloven og sikre os, at din data kun bliver brugt til det, som du giver os samtykke til.

Vi prøver herunder at være så transparente, som vi kan for at give dig et godt indblik i, hvordan vi indhenter din data, og hvordan vi håndterer den.

Du altid er velkommen til at skrive til os for at stille spørgsmål til vores cookie og privatlivspolitik.

Hvad indsamler vi?

Vi indsamler kun den data, som du selv giver samtykke til, når du besøger vores webshop.

Vi kan spørge dig efter:

  • “Personlig data” – dét, der defineres som Personlig data er det, som kan identificere dig som person, eller som kan være unikt for dig. Det kan være dit navn, din e-mailadresse eller telefonnummer.
  • “Anden information” – det kan eksempelvis være hvilken browser du har besøgt vores webshop med.
  • Vi indsamler som udgangspunkt ikke “Følsom Data”. Dette indebærer data omkring din personlige holdninger, religiøse overbevisning, race eller etnicitet mv. Hvis vi skulle gøre dette, vil vi gøre dig strengt opmærksom på det, inden du udleverer sådanne data.

Hvordan indsamler vi denne data?

Vi indsamler dataen på to forskellige måder. Direkte og indirekte.

Direkte adgang til dine data giver du os eksempelvis:

  • Hvis du foretager et køb, tilmelder dig vores kunde klub eller logger ind som kunde på vores webshop (uanset hvilken vil dataen blive lagret i en afgrænset periode)
  • Svarer på undersøgelser eller lign. fra os

Indirekte indsamler vi helt automatisk, når du besøger vores webshop. Den første gang du besøgte vores webshop, siger du “OK” til, at vi må bruge cookies. Disse cookies er med til at indsamle data omkring din færden på vores webshop. Det kan eksempelvis være:

  • Trafikdata (digital)
  • Lokation
  • Browser

Blandt andre ting, som ikke kan identificere dig som person, men hjælper os til at vide, hvor mange besøgende vi har på vores webshop, hvor mange der har taget kontakt eller har gjort et køb for at holde statistik.

Vi kan ikke identificere enkeltpersoner med denne data, men bliver blot automatisk overført til et program, der hedder “Google Analytics”, som du kan læse mere om her: Google Analytics

Hvis du nogensinde vil have et overblik over, hvilke cookies vi (og andre) bruger, så kan du finde guides til de forskellige browsers her: Håndtér

Cookies

Vil du gerne vide, hvilke cookies der ofte er anvendte, kan du se mere på danskemedier.dk

Hvorfor/hvordan bruger vi den information vi indsamler?

Der kan være mange grunde til, hvorfor og hvordan vi bruger den data, vi indsamler. Herunder er der et par grunde.

  • For at skabe en bedre oplevelse på vores webshop. Det kan være, vi kigger på, hvordan du befærder dig på vores webshop, for at vi senere kan opdatere vores webshop, så den er lettere for dig at finde rundt på.
  • Det kan være for at vise dig markedsføring for et af vores produkter på et andet tidspunkt eller medie. 
  • For at kunne svare på din eventuelle henvendelse hos os.
  • For at vide, hvor mange daglige, månedlige og årlige besøgende vi har på vores webshop.

Der er rigtigt mange grunde til, at vi indsamler data, og i bund og grund er det for at vi kan gøre oplevelsen for vores kunder som besøger vores webshop bedre.

Få adgang til, rediger og slet din egen data

Du er altid velkommen til at kontakte os og få at vide, hvilken form for data vi har omkring dig og eventuelt få det slettet, hvis du ønsker dette.

Vi har skrevet alt herover for at være så transparente omkring den data, vi indsamler via. vores webshop, og vi håber, at det har givet dig en god indsigt i hvorfor, hvordan og hvorledes vi bruger de data vi indsamler.

Vi passer godt på din data og sætter pris på en god relation til vores kunder.