VIND et gavekort på 250 kr. til broders.dk - Er du nyhedsbrevsmodtager, deltager du hver måned i lodtrækningen.
Din indkøbskurv er tom

Sunde bananvafler med hasselnøddecreme

Sunde bananvafler med hasselnøddecreme

Disse sunde bananvafler er perfekte som morgenmad eller som en sund snack efter arbejde, skole, træning eller hvis du bare trænger til lidt sødt.

Sunde bananvafler med hasselnøddecreme.

Til 2-4 personer

Ingredienser:

  • 2 modne bananer
  • 2 æg
  • 1 tsk. kanel
  • 1/2 tsk. bagepulver
  • 1/2 dl boghvedemel
  • 1/2 dl mandelmel (fint hakket mandler)
  • 1/2 dl kokosmel
  • 1 nip salt

Tilbehør:

Hasselnøddecreme. Evt. frisk frugt eller bær.

 

Sådan gør du:

Mos bananerne. Rør de moste bananer sammen med de andre ingredienser. Smør dit vaffeljern med smør eller kokosolie. Steg vaflerne i vaffeljernet til de er gyldne. Server vaflerne med hasselnøddecreme og evt. frisk frugt eller bær.

Vi anbefaler også

Cajun Lammesteg

Cajun Lammesteg

I Danmark er der tradition for at spise lammesteg i påsken, men det er også godt med en en saftig søndagslammesteg, ikke? Det dejlige ved at lave en...

Mango Macarons

Mango Macarons

Skønne sprøde og friske mango macarons Denne opskrift har vi fået af en ung pige, der hedder Alma. Hun elsker at bage og som I kan se er hun rigtig god...

Professorens grønne energigrød alá BRODERS

Professorens grønne energigrød alá BRODERS

Vi tror på at, der er en sammenhæng mellem den mad vi spiser og vores helbred. Derfor har vi ladet os inspirere af Oluf Borbye Pedersen, som er professor ved...

Cajun Lammesteg

Cajun Lammesteg

I Danmark er der tradition for at spise lammesteg i påsken, men det er også godt med en en saftig søndagslammesteg, ikke? Det dejlige ved at lave en...

Mango Macarons

Mango Macarons

Skønne sprøde og friske mango macarons Denne opskrift har vi fået af en ung pige, der hedder Alma. Hun elsker at bage og som I kan se er hun rigtig god...

Professorens grønne energigrød alá BRODERS

Professorens grønne energigrød alá BRODERS

Vi tror på at, der er en sammenhæng mellem den mad vi spiser og vores helbred. Derfor har vi ladet os inspirere af Oluf Borbye Pedersen, som er professor ved...