VIND et gavekort på 250 kr. til broders.dk - Er du nyhedsbrevsmodtager, deltager du hver måned i lodtrækningen.
Din indkøbskurv er tom

Mango Macarons

Mango Macarons

Skønne sprøde og friske mango macarons

Denne opskrift har vi fået af en ung pige, der hedder Alma. Hun elsker at bage og som I kan se er hun rigtig god til det. Macarons kan laves med mange smage og her er de lavet med Betty's Mango Lemonade som vi varmt kan anbefale.

Ingredienser til 12 stk. macarons

Macarons:

  • 70 g mandelmel
  • 70 g flormelis
  • 50 g æggehvide
  • 50 g sukker
  • 20 g vand

Mango ganache:

Fremgangsmåde

  1. Pisk æggehviderne stive.
  2. Sigt flormelis og mandelmel gennem en si. Da det kan være svært at si færdigkøbt mandelmel helt gennem en si kan du give det en ekstra tur med stavblenderen. Hvis mandelmelet er for groft vil macaron'sene bliver mere rustikke end blanke i looket.
  3. Varm sukker og vand op til ca. 100 grader, og pisk det forsigtigt i hviderne. Pisk på høj hastighed et par minutter.
  4. Vend æggehvider og mandelmel blandingen grundigt sammen med en spartel.
  5. Fyld dejen i en sprøjtepose og sæt dejen på plade (m. bagepapir) i små cirkler med en diameter på ca. 3 cm.
  6. Slå bagepladen hårdt ned i bordet et par gange så luften forsvinder. Om nødvendigt kan du luftbobler i kagernes overflade ud med en knappenål. Lad pladen stå på køkkenbordet og tørre i ca. 30 minutter.
  7. Bages ved 150 grader (IKKE varmluft) i ca. 16 min.
  8. Lad kagerne køle helt af på en rist inden de samles.

Mango ganache:

  1. Lad Mango Lemonaden og fløden koge op, og hæld den varme blanding over den hvide chokolade til den smelter.
  2. Sæt blandingen i køleskab til den er kold og en tyk creme.
  3. Fyld i en sprøjtepose og sprøjt på kagens bagside, og placér endnu en kage ovenpå som top.

Dys evt. de færdige macarons med flormelis.

Velbekomme!
 

Vi anbefaler også

Cajun Lammesteg

Cajun Lammesteg

I Danmark er der tradition for at spise lammesteg i påsken, men det er også godt med en en saftig søndagslammesteg, ikke? Det dejlige ved at lave en...

Mango Macarons

Mango Macarons

Skønne sprøde og friske mango macarons Denne opskrift har vi fået af en ung pige, der hedder Alma. Hun elsker at bage og som I kan se er hun rigtig god...

Professorens grønne energigrød alá BRODERS

Professorens grønne energigrød alá BRODERS

Vi tror på at, der er en sammenhæng mellem den mad vi spiser og vores helbred. Derfor har vi ladet os inspirere af Oluf Borbye Pedersen, som er professor ved...

Cajun Lammesteg

Cajun Lammesteg

I Danmark er der tradition for at spise lammesteg i påsken, men det er også godt med en en saftig søndagslammesteg, ikke? Det dejlige ved at lave en...

Mango Macarons

Mango Macarons

Skønne sprøde og friske mango macarons Denne opskrift har vi fået af en ung pige, der hedder Alma. Hun elsker at bage og som I kan se er hun rigtig god...

Professorens grønne energigrød alá BRODERS

Professorens grønne energigrød alá BRODERS

Vi tror på at, der er en sammenhæng mellem den mad vi spiser og vores helbred. Derfor har vi ladet os inspirere af Oluf Borbye Pedersen, som er professor ved...