Chokolade granola med et twist af appelsin
Denne lækre chokolade granola, er dejlig sød, og sprød, og har en delikat smag af mørk chokolade, samt et twist af appelsin.
Den indeholder proteinballs, som indeholder proteiner, der gør at du får en bedre mæthedsfornemmelse, når du nyder din granola.
Ingredienser:
- 1 pose Proteinballs med Cocoa/Orange
- 2 dl havregryn
- 0,5 dl mandler
- 3 spsk akacie honning
- 1 tsk chiafrø
- 1 spsk. Jacques Kakao Pulver
- 3 spsk. græskarkerner
- 40 g. Mørk Chokolade med Appelsin
Sådan gør du:
Forvarm ovnen på 180 grader varmluft.
Skær proteinballs i mindre stykker. Hak mandlerne groft. Kom alle indgredienserne, undtagen chokoladen, i en skål og bland godt sammen. Læg bagepapir på en bageplade og fordel granolaen her på. Bag granolaen ca. 15 min. i den varme ovn. Granolaen skal være gylden og lidt sprød. Den bliver mere sprød når den er kølet af. Når granolaen er kølet af, tilsættes den groft hakkede chokolade.
Kom granolaen i en lufttæt beholder, så holder den ca. 3 uger.
Nyd granolaen på din yoghurt, på bananpandekager, eller på din smoothie/smoothiebowl som en sund morgenmad.








