Clearn out Enchiladas
Reste-fest: Cremede oste-Enchiladas med grønt twist
Brug denne opskrift til at få tømt ud i din grøntsagsskuffe. Har du for eksempel en rest squash, svampe, peberfrugt, tomater eller gulerødder kan du stege det på panden sammen med løgene efter at løgene har fået farve. Det er kun din fantasi der sætter grænsen, selv rester af kylling eller oksekød kan du putte i.
Har du ingen grøntsager eller kødrester du skal af med, så lav disse oste Enchiladas som beskrevet nedenfor👇som en lækker starter, snack eller som tilbehør til andet mexicansk mad.
- 1 spiseskefuld olivenolie
- 1 spiseskefuld smør
- 1 finthakket løg
- 1 fed grofthakket hvidløg
- 150 g. revet mozzarellaost
- 150 g. revet cheddarost
Enchiladas:
- 8 Gran Luchito Street Taco Wraps
- 1 pose Gran Luchito Red Fajita Sauce
- Gran Luchito Creamy Jalapeno Sauce, efter behov
-
Bland cheddar og mozzarella sammen i en skål - gem ca. 50 g. til topping.
-
Tilsæt olivenolie og smør til stegepanden. Når smøret er smeltet, tilsæt da løg og hvidløg. Steg dem i ca. 5 min. til de er bløde
-
Løg og hvidløg tilsættes osten i skålen. Dette røres rundt og sættes til side.
-
Find et ildfast fad frem til dine 8 enchiladas. Placér dernæst alle dine Soft Taco Wraps på køkkenbordet og fordel mixet af ost, løg og hvidløg i dem. Rul dem dernæst og placér dem i det ildfaste fad.
-
Åben Red Fajita Sauce og fordel det hele over de rullede enchiladas.
-
Top med resten af osten og bag dem i ovnen i 15 min. på 180 grader.
-
Top de færdige Enchiladas med Creamy Jalapeno Sauce og servér mens de er varme.
Velbekomme!
Del dine opskrifter med os og inspirer andre med #broders.dk eller tag os på Instagram broders.dk :-)
Mangler du inspiration til aftensmaden? Tjek vores mange opskrifter ud her.







