Limabønne-dip med sprøde pitachips
Limabønne-dip med sprøde pitachips
Hvis du er på udkig efter en enkel og nærende snack, der både mætter og er sund, så er limabønne-dip med varmt pitabrød det perfekte valg. Passer til alt fra uformelle sammenkomster til en hurtig eftermiddagssnack. Limabønner er kendt for deres cremede konsistens og milde smag og danner den perfekte base for en fyldig og nærende dip.
FORBEREDELSESTID: 10 min. | TILBEREDNINGSTID: 10 min.
Ingredienser
Til de sprøde pitabrødschips:
- 4 pitabrød
- Cape Herb and Spice Louisiana Cajun Rub efter smag
- Olivenolie til pensling
Til limabønne-dippen:
- 400 g limabønner (1 dåse), drænet og skyllet
- 60 ml tahin
- 15 ml citronsaft
- Skal af 1 citron
- 2 fed hvidløg
- 60 ml olivenolie
- 10 ml Cape Herb and Spice Louisiana Cajun Rub
Fremgangsmåde
Til pitachipsene:
- Forvarm ovnen til 200˚C.
- Skær pitabrødene over på midten og derefter i trekanter
Til dippen: - Kom alle ingredienserne i en blender og blend til en glat konsistens.
- Smag til og justér krydringen efter behov.
- Hæld dippen op i en lav serveringsskål.
- Anret de varme pitachips rundt om skålen, og server.
- Pensl begge sider af pitastykkerne let med olivenolie.
- Fordel dem i et enkelt lag på en bageplade.
- Drys med Cape Herb & Spice Louisiana Cajun Rub.
- Bag i 10 minutter, eller indtil de er sprøde og gyldne.
Velbekomme!







