Bagt Camembert med Honningristede druer & Crostini
Bagt Camembert med Honningristede druer & Crostini
Server det som en elegant forret, en snack eller sammen med drinks til solnedgang. Vores fantastiske Middelhavsinspirerede krydderiblanding forvandler denne klassiske opskrift til en rigtig lækkerbisken - Prøv vores Cape Herb & Spice Mediterranean Roast.
FORBEREDELSESTID: 15 min. | TILBEREDNINGSTID: 35 min.
Ingredienser
- 1 Baguette
- 2 Camembert oste
- 1 fed hvidløg, skåret i tynde skiver
- 2,5 ml Olivenolie, fx. denne
- Cape Herb and Spice Middelhavsstil Roasts Rub
- Stor klase røde druer
- 15 ml flydende honning
Fremgangsmåde
- Sådan laver du crostini: Skær baguetten på skrå i 2 cm tykke skiver, læg dem på en bageplade og sæt dem i en forvarmet ovn på 150 grader i ca. 10 minutter, indtil de bliver sprøde og let brune.
- Sæt dem til side for at køle af. Hæv ovnens temperatur til 180 grader.
- Læg druerne på en bageplade med bagepapir. Dryp druerne med honning og sæt dem i ovnen i 20-25 minutter, indtil de begynder at få små bobler og rynker.
- Camembert-osten kan sættes ind i samme ovn 10 minutter efter druerne, så alt bliver færdigt på samme tid.
- Fold noget bagepapir til en lang strimmel og vikl det rundt om Camembert-osten. Læg nu Camembert-osten i et ovnfast fad, der er cirka samme størrelse.
- Skær et diamantmønster i Camembert-osten, indsæt tynde skiver af hvidløg i snittene, dryp lidt olivenolie over og drys generøst med vores Cape Herb & Spice Middelhavsstil Roasts Rub. Bag i 15-20 minutter, indtil osten er smeltet. Server med det samme med sprøde crostini og ristede druer.
Tip: Typisk bruges Camembert-ost i træbokse til at lave bagt Camembert.
Velbekomme!
Opskrift af Lizet Hartley. Lizet Hartley er freelance stills- og reel-food stylist, madfotograf og opskriftsudvikler. Find flere af hendes opskrifter på hendes blog på http://www.melkkos-merlot.co.za







