VIND et gavekort på 250 kr. til broders.dk - Er du nyhedsbrevsmodtager, deltager du hver måned i lodtrækningen.
Din indkøbskurv er tom

Mormor's Hjemmerørt Rejesalat

Mormor's Hjemmerørt Rejesalat

Det tager ikke lang tid at lave en rejesalat, som er mange gange bedre end dem du kan købe i supermarkederne, hvor man skal lede længe for at finde rejerne. Det bedste jeg ved når jeg er til påskefrokost hos mine forældre er den hjemmerørte rejesalt, så derfor denne opskrift. 
Opskriften er nok til 6 personer. 
Ingredienser
•    500 g frosne pilselvrejer eller friske rejer i vakuumpakning. (Brug ikke rejer i lage)
•    1 spsk. citronsaft 
•    1 glas små hvide asparges
•    1/2 dl god mayonnaise (jeg bruger den ægte på pose) 
•    1 dl 38% cremefraiche
•    1 dl 18% cremefraiche 
•    1/4 tsk. sennep
•    Himalayasalt 
•    Friskkværnet peber 
•    1 lille bundt dild 

Sådan gør du:
Rejerne optøs og pilles hvis du bruge frosne pilselvrejer. Kom aspargesene op i en si og lad dem dryppe af. Rør mayonnaise, cremefraiche, Dijon sennep og citronsaft sammen i en skål. Tilsæt lidt salt og peber. Tag aspargeserne op og pres lidt mere væden ud inden du blander dem i dressingen sammen med rejerne. Bland forsigtigt salaten sammen. Smag eventuelt til med mere salt og peber.
Anret din rejesalat i en skål og pynt med et dildkviste.
Server på et godt stykke franskbrød med sprød salat.

P.s. denne rejesalat er lige så god til julefrokosten som påskefrokosten :-)

Vi anbefaler også

Cajun Lammesteg

Cajun Lammesteg

I Danmark er der tradition for at spise lammesteg i påsken, men det er også godt med en en saftig søndagslammesteg, ikke? Det dejlige ved at lave en...

Mango Macarons

Mango Macarons

Skønne sprøde og friske mango macarons Denne opskrift har vi fået af en ung pige, der hedder Alma. Hun elsker at bage og som I kan se er hun rigtig god...

Professorens grønne energigrød alá BRODERS

Professorens grønne energigrød alá BRODERS

Vi tror på at, der er en sammenhæng mellem den mad vi spiser og vores helbred. Derfor har vi ladet os inspirere af Oluf Borbye Pedersen, som er professor ved...

Cajun Lammesteg

Cajun Lammesteg

I Danmark er der tradition for at spise lammesteg i påsken, men det er også godt med en en saftig søndagslammesteg, ikke? Det dejlige ved at lave en...

Mango Macarons

Mango Macarons

Skønne sprøde og friske mango macarons Denne opskrift har vi fået af en ung pige, der hedder Alma. Hun elsker at bage og som I kan se er hun rigtig god...

Professorens grønne energigrød alá BRODERS

Professorens grønne energigrød alá BRODERS

Vi tror på at, der er en sammenhæng mellem den mad vi spiser og vores helbred. Derfor har vi ladet os inspirere af Oluf Borbye Pedersen, som er professor ved...