VIND et gavekort på 250 kr. til broders.dk - Er du nyhedsbrevsmodtager, deltager du hver måned i lodtrækningen.
Din indkøbskurv er tom

Coffee Crumb Donuts

Coffee Crumb Donuts

Disse lækre donuts med smag af kaffe og chokolade kan nemt laves veganske og glutenfri, hvis du vælger en vegansk chokolade og glutenfri mel.

Opskrift til 8 donuts
 
INGREDIENSER:

DONUTS:

  • 200g glutenfri eller almindelig hvedemel
  • 1 tsk. espresso kaffepulver
  • 1 tsk. bagepulver 
  • 120ml plante- eller komælk 
  • 60g ahorn sirup
  • 40g solsikkeolie
  • 1 pakke Coffee Oat Muffin Protein balls, hakket (ca. i 8 dele)

 
GLASUR:

 
METODE:

  1. Forvarm ovnen til 180 grader og smør 8 silikone donuts forme.
  2. Bland mel, espresso og bagepulver sammen. Pisk mælk, ahornsirup og olie i, pisk indtil det bliver en tyk og glat blanding. Dejen skal være tyk. Brug en ske til at få dejen over i en sprøjtepose. 
  3. Sprøjt dejen i donut formene og gør overfladen jævn og glat. Pres de små stykker Protein Ball i dejen og bag donutsene i 12-13 minutter indtil de er hævet og luftige.
  4. Lad dem køle ned i formene i ca. 10 minutter og lad dem derefter køle helt ned på en rist.
  5. I mellemtiden, tilsæt en spiseske koksolie til en pande og tilsæt havregrynene. Rist dem i 2 minutter, tilsæt ahorn siruppen og rør grundigt rundt før du også tilsætter de finthakkede protein balls. Rist blandingen i yderligere 2 minutter under omrøring og tag derefter panden af varmen. 
  6. Smelt chokoladen og tilsæt den tilbageværende spiseske kokosolie og teske ahorn sirup. Rør rundt til chokoladen er skinnende.
  7. Dyp hver donut i chokoladen og drys toppingen af havregryn og protein balls over. Lad dem køle ned og server dem. Spiser du ikke dem alle med det samme, kan du opbevarer dem i en lufttæt bøtte i op til 3 dage.  

Vi anbefaler også

Cajun Lammesteg

Cajun Lammesteg

I Danmark er der tradition for at spise lammesteg i påsken, men det er også godt med en en saftig søndagslammesteg, ikke? Det dejlige ved at lave en...

Mango Macarons

Mango Macarons

Skønne sprøde og friske mango macarons Denne opskrift har vi fået af en ung pige, der hedder Alma. Hun elsker at bage og som I kan se er hun rigtig god...

Professorens grønne energigrød alá BRODERS

Professorens grønne energigrød alá BRODERS

Vi tror på at, der er en sammenhæng mellem den mad vi spiser og vores helbred. Derfor har vi ladet os inspirere af Oluf Borbye Pedersen, som er professor ved...

Cajun Lammesteg

Cajun Lammesteg

I Danmark er der tradition for at spise lammesteg i påsken, men det er også godt med en en saftig søndagslammesteg, ikke? Det dejlige ved at lave en...

Mango Macarons

Mango Macarons

Skønne sprøde og friske mango macarons Denne opskrift har vi fået af en ung pige, der hedder Alma. Hun elsker at bage og som I kan se er hun rigtig god...

Professorens grønne energigrød alá BRODERS

Professorens grønne energigrød alá BRODERS

Vi tror på at, der er en sammenhæng mellem den mad vi spiser og vores helbred. Derfor har vi ladet os inspirere af Oluf Borbye Pedersen, som er professor ved...