VIND et gavekort på 250 kr. til broders.dk - Er du nyhedsbrevsmodtager, deltager du hver måned i lodtrækningen.
Din indkøbskurv er tom

”Peanutbutter & Jelly” Cookies, Overtrukket Med Savoursmith Desert Salt Crisps

”Peanutbutter & Jelly” Cookies, Overtrukket Med Savoursmith Desert Salt Crisps

Opskriften er oversat fra ounces til gram, og fra cups til deciliter, derfor er det nogle skæve tal du skal bruge ;-)

 

Ingredienser:

Fremgangsmåde

  1. Forvarm ovnen ved 190 grader varmluft
  2. Bland smør, sukker og brunfarin i en køkken maskine (eller brug en elspisker) med dejkrogen, og mix sammen i 3 min.
  3. Tilføj æg og vaniljepulver i skålen og forsæt med at røre rundt, indtil det er en ensartet masse.
  4. Sigt i en anden skål, mel, bagepulver og salt
  5. Tilføj nu langsomt de tørre ingredienser, samt peanut butter til massen og fortsæt med at røre rundt indtil det hele er blandet sammen.
  6. Form kugler som er på størrelse med en spiseske af massen, dyb kuglerne i æggehviden og tril til sidst i knuste Savoursmiths chips
  7. Beklæd en bradepande med to lag bagepapir, og placer kugler med lidt afstand. Lav et lille hul i midten af kuglerne med din lillefinger, så der senere er plads til lidt syltetøj
  8. Bag i midten af ovnen, i omkring 12 til 25 minutter (eller indtil dine cookies er fladet ud og tilberedt)
  9. Lad dine cookies køle helt af, inden du fylder en lille klat syltetøj i midten.
  10. Lad dem nu sætte sig i omkring en time – og til sidst nyd dem!

Vi anbefaler også

Cajun Lammesteg

Cajun Lammesteg

I Danmark er der tradition for at spise lammesteg i påsken, men det er også godt med en en saftig søndagslammesteg, ikke? Det dejlige ved at lave en...

Mango Macarons

Mango Macarons

Skønne sprøde og friske mango macarons Denne opskrift har vi fået af en ung pige, der hedder Alma. Hun elsker at bage og som I kan se er hun rigtig god...

Professorens grønne energigrød alá BRODERS

Professorens grønne energigrød alá BRODERS

Vi tror på at, der er en sammenhæng mellem den mad vi spiser og vores helbred. Derfor har vi ladet os inspirere af Oluf Borbye Pedersen, som er professor ved...

Cajun Lammesteg

Cajun Lammesteg

I Danmark er der tradition for at spise lammesteg i påsken, men det er også godt med en en saftig søndagslammesteg, ikke? Det dejlige ved at lave en...

Mango Macarons

Mango Macarons

Skønne sprøde og friske mango macarons Denne opskrift har vi fået af en ung pige, der hedder Alma. Hun elsker at bage og som I kan se er hun rigtig god...

Professorens grønne energigrød alá BRODERS

Professorens grønne energigrød alá BRODERS

Vi tror på at, der er en sammenhæng mellem den mad vi spiser og vores helbred. Derfor har vi ladet os inspirere af Oluf Borbye Pedersen, som er professor ved...