”Peanutbutter & Jelly” Cookies, Overtrukket Med Savoursmith Desert Salt Crisps
Opskriften er oversat fra ounces til gram, og fra cups til deciliter, derfor er det nogle skæve tal du skal bruge ;-)
Ingredienser:
- 1,25 dl smeltet smør
- 1,25 dl sukker
- 1 dl brunfarin
- 1 æg
- 1 tsk vaniljepulver eller vores intense vanilje ekstrakt
- 3,5 dl hvedemel
- En lille tsk bagepulver
- En knivspids salt
- 1,5 dl. peanutbutter
- 1 let pisket æggehvide
- 4,7 dl knuste Savoursmiths Desert Salt Potato crisps
- 1,2 dl syltetøj
Fremgangsmåde
- Forvarm ovnen ved 190 grader varmluft
- Bland smør, sukker og brunfarin i en køkken maskine (eller brug en elspisker) med dejkrogen, og mix sammen i 3 min.
- Tilføj æg og vaniljepulver i skålen og forsæt med at røre rundt, indtil det er en ensartet masse.
- Sigt i en anden skål, mel, bagepulver og salt
- Tilføj nu langsomt de tørre ingredienser, samt peanut butter til massen og fortsæt med at røre rundt indtil det hele er blandet sammen.
- Form kugler som er på størrelse med en spiseske af massen, dyb kuglerne i æggehviden og tril til sidst i knuste Savoursmiths chips
- Beklæd en bradepande med to lag bagepapir, og placer kugler med lidt afstand. Lav et lille hul i midten af kuglerne med din lillefinger, så der senere er plads til lidt syltetøj
- Bag i midten af ovnen, i omkring 12 til 25 minutter (eller indtil dine cookies er fladet ud og tilberedt)
- Lad dine cookies køle helt af, inden du fylder en lille klat syltetøj i midten.
- Lad dem nu sætte sig i omkring en time – og til sidst nyd dem!