Kakao Stykker - Med Savoursmiths Italian Cheese And Port Crisps
Ingredienser
- Savoursmiths Italian Cheese and Port Potato Crisps
- 4 spsk smeltet og varmt smør
- 100 g sukker
- 20 g sigtet kakaopulver
- Knivspids salt
- 2 store æg
- 1,5 spsk hvedemel
- Revet parmesanost efter smag og behag
Fremgangsmåde
- Forvarm ovnen ved 175 grader varmluft
- Pisk sammen i en skål, smør, sukker, kakao og salt
- Tilføj langsomt æggehvider og pisk videre
- Tilføj mel og pisk indtil du har en samlet masse. Sæt på køl overdækket i minimum 10 min.
- Beklæd en bradepand med bagepapir, og fordel massen jævnt med en dejskraber. Det skal være omkring en halv cm tyk
- Tilføj nu dine knuste Savoursmiths på toppen, samt revet parmesan for at give et lækkert salt indspark
- Bag i ovnen 11 til 13 min. eller indtil den "store cookie" har taget fin farve. Roter bradepanden halvejs i ovnen.
- Køl den store cookie helt ned, inden du brækker den op i forskellige stykker
- Klar til servering!







