Rejer i mexicansk chipotle-smørsauce
Rejer i mexicansk chipotle-smørsauce
En BRODERS sommerfavorit fra det mexicanske køkken. Retten tager dig direkte med til den mexicanske kyst, hvor smagen af sommer er i højsædet. Den røget smag fra chipotle pasten, blandet med det fede fra smørret og friske fra rejerne, er lige til en sommer på altanen med rosévin.
Ingredienser:
- 80 g. blødt smør
- 2 spiseskefulde Gran Luchito Chipotle/Chilli Paste
- 2 spiseskefulde olivenolie
- 600 g. kongerejer
- 1 citron (skåret i kvarte)
- Salt og peber (til krydderi)
- Lidt groft hakket koriander (til servering)
Fremgangsmåde:
- Bland smør, chipotle paste og olivenolie, så det bliver til en fast smør.
- Læg rejerne i en skål og tilsæt chipotle smørret. Bland dette sammen. Dæk skålen til og stil dem på køl, indtil de skal tilberedes.
- Varm en stor stegepande op ved høj varme. Tilsæt chipotle rejerne og steg dem 1-2 minutter på hver side, til de er lyserøde.
- Vend rejerne rundt på panden, så du er sikker på at alt chipotle smørret suges ind i rejerne.
- Tilsæt citronsaft fra hele citronen til rejerne. Tilsæt derefter citronskallerne til panden og kog sammen med rejerne et par minutter.
- Smag til med salt og peber.
- Drys koriander ovenpå og server. Spis rejerne sammen med noget godt brød eller ris.
Velbekomme!
Nysgerrig på flere opskrifter? Følg med på https://www.broders.dk/opskrifter/







