VIND et gavekort på 250 kr. til broders.dk - Er du nyhedsbrevsmodtager, deltager du hver måned i lodtrækningen.
Din indkøbskurv er tom

Rejer i mexicansk chipotle-smørsauce

Rejer i mexicansk chipotle-smørsauce

Rejer i mexicansk chipotle-smørsauce

En BRODERS sommerfavorit fra det mexicanske køkken. Retten tager dig direkte med til den mexicanske kyst, hvor smagen af sommer er i højsædet. Den røget smag fra chipotle pasten, blandet med det fede fra smørret og friske fra rejerne, er lige til en sommer på altanen med rosévin.

Ingredienser:

  • 80 g. blødt smør
  • 2 spiseskefulde Gran Luchito Chipotle/Chilli Paste
  • 2 spiseskefulde olivenolie 
  • 600 g. kongerejer 
  • 1 citron (skåret i kvarte)
  • Salt og peber (til krydderi) 
  • Lidt groft hakket koriander (til servering)

Fremgangsmåde: 

  1. Bland smør, chipotle paste og olivenolie, så det bliver til en fast smør.
  2. Læg rejerne i en skål og tilsæt chipotle smørret. Bland dette sammen. Dæk skålen til og stil dem på køl, indtil de skal tilberedes. 
  3. Varm en stor stegepande op ved høj varme. Tilsæt chipotle rejerne og steg dem 1-2 minutter på hver side, til de er lyserøde. 
  4. Vend rejerne rundt på panden, så du er sikker på at alt chipotle smørret suges ind i rejerne. 
  5. Tilsæt citronsaft fra hele citronen til rejerne. Tilsæt derefter citronskallerne til panden og kog sammen med rejerne et par minutter. 
  6. Smag til med salt og peber. 
  7. Drys koriander ovenpå og server. Spis rejerne sammen med noget godt brød eller ris.

 

Velbekomme! 

Nysgerrig på flere opskrifter? Følg med på https://www.broders.dk/opskrifter/ 


 

Vi anbefaler også

Cajun Lammesteg

Cajun Lammesteg

I Danmark er der tradition for at spise lammesteg i påsken, men det er også godt med en en saftig søndagslammesteg, ikke? Det dejlige ved at lave en...

Mango Macarons

Mango Macarons

Skønne sprøde og friske mango macarons Denne opskrift har vi fået af en ung pige, der hedder Alma. Hun elsker at bage og som I kan se er hun rigtig god...

Professorens grønne energigrød alá BRODERS

Professorens grønne energigrød alá BRODERS

Vi tror på at, der er en sammenhæng mellem den mad vi spiser og vores helbred. Derfor har vi ladet os inspirere af Oluf Borbye Pedersen, som er professor ved...

Cajun Lammesteg

Cajun Lammesteg

I Danmark er der tradition for at spise lammesteg i påsken, men det er også godt med en en saftig søndagslammesteg, ikke? Det dejlige ved at lave en...

Mango Macarons

Mango Macarons

Skønne sprøde og friske mango macarons Denne opskrift har vi fået af en ung pige, der hedder Alma. Hun elsker at bage og som I kan se er hun rigtig god...

Professorens grønne energigrød alá BRODERS

Professorens grønne energigrød alá BRODERS

Vi tror på at, der er en sammenhæng mellem den mad vi spiser og vores helbred. Derfor har vi ladet os inspirere af Oluf Borbye Pedersen, som er professor ved...