Sprødt Marmite Brød
Denne opskrift er en perle. Bag den i ovnen og server den som tilbehør eller som brød til forretten. Alt efter brødets størrelse er der nok til 6 personer.
- 1 hvidt brød
- ca. 2 spsk marmite
- 3 spsk smør, smeltet
- 170 gram revet ost
- 1 spsk frisk persille, hakket
-
Forvarm ovnen til 180°C.
-
Brug en skarp savtakket kniv til at lave diagonale snit i brødet, 2 cm. fra hinanden, og sørg for at du ikke skærer brødet helt igennem.
-
Dryp det smeltede smør i skiverne i brødet.
-
Bland revet ost og persille og fyld i revnerne i brøddet.
-
Dryp Marmite ud over.
-
Læg bagepapir på en bageplade og læg brødet ovenpå. Læg et stykke sølvpapir hen over.
-
Bages i ovnen i ca. 10 minutter, indtil osten næsten er smeltet.
-
Fjern sølvpairet og bag i yderligere 10 minutter eller indtil brødet er flot og sprødt.
-
Serveres lunt







