VIND et gavekort på 250 kr. til broders.dk - Er du nyhedsbrevsmodtager, deltager du hver måned i lodtrækningen.
Din indkøbskurv er tom

Sprødt Marmite Brød

Sprødt Marmite Brød
Sprødt Marmite Brød

Denne opskrift er en perle. Bag den i ovnen og server den som tilbehør eller som brød til forretten. Alt efter brødets størrelse er der nok til 6 personer.

Forberedelsestid:
25 minutter
 
Ingredienser:
  • 1 hvidt brød
  • ca. 2 spsk marmite
  • 3 spsk smør, smeltet
  • 170 gram revet ost
  • 1 spsk frisk persille, hakket
Fremgangsmåde:
  1. Forvarm ovnen til 180°C.

  2. Brug en skarp savtakket kniv til at lave diagonale snit i brødet, 2 cm. fra hinanden, og sørg for at du ikke skærer brødet helt igennem.

  3. Dryp det smeltede smør i skiverne i brødet.

  4. Bland revet ost og persille og fyld i revnerne i brøddet.

  5. Dryp Marmite ud over.

  6. Læg bagepapir på en bageplade og læg brødet ovenpå. Læg et stykke sølvpapir hen over.

  7. Bages i ovnen i ca. 10 minutter, indtil osten næsten er smeltet.

  8. Fjern sølvpairet og bag i yderligere 10 minutter eller indtil brødet er flot og sprødt.

  9. Serveres lunt

Vi anbefaler også

Cajun Lammesteg

Cajun Lammesteg

I Danmark er der tradition for at spise lammesteg i påsken, men det er også godt med en en saftig søndagslammesteg, ikke? Det dejlige ved at lave en...

Mango Macarons

Mango Macarons

Skønne sprøde og friske mango macarons Denne opskrift har vi fået af en ung pige, der hedder Alma. Hun elsker at bage og som I kan se er hun rigtig god...

Professorens grønne energigrød alá BRODERS

Professorens grønne energigrød alá BRODERS

Vi tror på at, der er en sammenhæng mellem den mad vi spiser og vores helbred. Derfor har vi ladet os inspirere af Oluf Borbye Pedersen, som er professor ved...

Cajun Lammesteg

Cajun Lammesteg

I Danmark er der tradition for at spise lammesteg i påsken, men det er også godt med en en saftig søndagslammesteg, ikke? Det dejlige ved at lave en...

Mango Macarons

Mango Macarons

Skønne sprøde og friske mango macarons Denne opskrift har vi fået af en ung pige, der hedder Alma. Hun elsker at bage og som I kan se er hun rigtig god...

Professorens grønne energigrød alá BRODERS

Professorens grønne energigrød alá BRODERS

Vi tror på at, der er en sammenhæng mellem den mad vi spiser og vores helbred. Derfor har vi ladet os inspirere af Oluf Borbye Pedersen, som er professor ved...