Mango Macarons
Skønne sprøde og friske mango macarons
Denne opskrift har vi fået af en ung pige, der hedder Alma. Hun elsker at bage og som I kan se er hun rigtig god til det. Macarons kan laves med mange smage og her er de lavet med Betty's Mango Lemonade som vi varmt kan anbefale.
Ingredienser til 12 stk. macarons
Macarons:
- 70 g mandelmel
- 70 g flormelis
- 50 g æggehvide
- 50 g sukker
- 20 g vand
Mango ganache:
- 50 g hvid chokolade
- 0,1 dl Betty's Mango Lemonade
- 0,1 dl piskefløde
Fremgangsmåde
- Pisk æggehviderne stive.
- Sigt flormelis og mandelmel gennem en si. Da det kan være svært at si færdigkøbt mandelmel helt gennem en si kan du give det en ekstra tur med stavblenderen. Hvis mandelmelet er for groft vil macaron'sene bliver mere rustikke end blanke i looket.
- Varm sukker og vand op til ca. 100 grader, og pisk det forsigtigt i hviderne. Pisk på høj hastighed et par minutter.
- Vend æggehvider og mandelmel blandingen grundigt sammen med en spartel.
- Fyld dejen i en sprøjtepose og sæt dejen på plade (m. bagepapir) i små cirkler med en diameter på ca. 3 cm.
- Slå bagepladen hårdt ned i bordet et par gange så luften forsvinder. Om nødvendigt kan du luftbobler i kagernes overflade ud med en knappenål. Lad pladen stå på køkkenbordet og tørre i ca. 30 minutter.
- Bages ved 150 grader (IKKE varmluft) i ca. 16 min.
- Lad kagerne køle helt af på en rist inden de samles.
Mango ganache:
- Lad Mango Lemonaden og fløden koge op, og hæld den varme blanding over den hvide chokolade til den smelter.
- Sæt blandingen i køleskab til den er kold og en tyk creme.
- Fyld i en sprøjtepose og sprøjt på kagens bagside, og placér endnu en kage ovenpå som top.
Dys evt. de færdige macarons med flormelis.
Velbekomme!







