Opskrift: Tandoori Chicken
Opskrift: Tandoori Chicken
Tikka Tandoori er en af de mest elskede retter inden for indisk køkken og har vundet hjerter verden over.
Ingredienser
- 4 stk. Kyllingebryst
- 2 spsk paprika (gerne røget for ekstra dybde)
- 1 spsk hvidløgspulver
- 1 tsk kanel (valgfrit, men giver varme)
- 1 tsk chilipulver (juster efter smag)
- 2 tsk Tikka Tandoori fra Cape Herb & Spice
- 1 tsk salt
- ½ tsk sort peber
- ½ tsk cayennepeber (valgfrit, for ekstra styrke)
- 200 g. Græsk yoghurt (eller anden neutral yoghurt)
Fremgangsmåde
- Bland alle krydderierne godt sammen i en skål eller morter.
- Bland krydderiblandingen sammen med græsk yoghurt.
- Marinér kyllingebryst i yoghurtblandingen i 2 timer eller natten over.
- Klar til stegning.
Tip: Tikka Tandoori Yoghurtmarinade er også perfekt til grøntsager!
Velbekomme!







