Hjemmelavet pizza m. spansk skinke og pesto
Tilberedningstid: 20 min.
Til ca. 2-3 personer
Ingredienser:
- Pizzadej (din egen favorit)
- Tomatsauce
- Cirka 8 stk. lufttørret skinke
- 6 friske tomater
- ½ pakke mozzarella
- Grøn basilikumspesto fra Olives Et Al
- Olivenolie med hvidløg, prøv fx denne fra Pena Luna
- Salt og peber, evt. fra Cape Herb & Spice
Fremgangsmåde:
Tænd ovnen på 250 grader
Læg pizzadejen ud på bagepapir og fordel tomatsovsen så hele dejen er dækket. Hæl vandet fra mozzarellaen ud og skær mozzarellaen ud i skiver/stykker og fordel det på pizzaen.
Sæt pizzaen i ovnen i cirka 10 minutter
Skær tomaterne ud i både
Tag pizzaen ud af ovnen
Fordel nu skinke, tomater og pesto på pizzaen. Hæld lidt olivenolie, salt og peber på pizzaen.
Nyd pizzaen ;-)







