VIND et gavekort på 250 kr. til broders.dk - Er du nyhedsbrevsmodtager, deltager du hver måned i lodtrækningen.
Din indkøbskurv er tom

Hjemmelavet pizza m. spansk skinke og pesto

Hjemmelavet pizza m. spansk skinke og pesto

Tilberedningstid: 20 min.

Til ca. 2-3 personer

Ingredienser:

  • Pizzadej (din egen favorit)
  • Tomatsauce
  • Cirka 8 stk. lufttørret skinke 
  • 6 friske tomater
  • ½ pakke mozzarella
  • Grøn basilikumspesto fra Olives Et Al 
  • Olivenolie med hvidløg, prøv fx denne fra Pena Luna
  • Salt og peber, evt. fra Cape Herb & Spice

 

Fremgangsmåde:
Tænd ovnen på 250 grader
Læg pizzadejen ud på bagepapir  og fordel tomatsovsen så hele dejen er dækket. Hæl vandet fra mozzarellaen ud og skær mozzarellaen ud i skiver/stykker og fordel det på pizzaen.
Sæt pizzaen i ovnen i cirka 10 minutter
Skær tomaterne ud i både
Tag pizzaen ud af ovnen
Fordel nu skinke, tomater og pesto på pizzaen. Hæld lidt olivenolie, salt og peber på pizzaen.

Nyd pizzaen ;-)

Vi anbefaler også

Cajun Lammesteg

Cajun Lammesteg

I Danmark er der tradition for at spise lammesteg i påsken, men det er også godt med en en saftig søndagslammesteg, ikke? Det dejlige ved at lave en...

Mango Macarons

Mango Macarons

Skønne sprøde og friske mango macarons Denne opskrift har vi fået af en ung pige, der hedder Alma. Hun elsker at bage og som I kan se er hun rigtig god...

Professorens grønne energigrød alá BRODERS

Professorens grønne energigrød alá BRODERS

Vi tror på at, der er en sammenhæng mellem den mad vi spiser og vores helbred. Derfor har vi ladet os inspirere af Oluf Borbye Pedersen, som er professor ved...

Cajun Lammesteg

Cajun Lammesteg

I Danmark er der tradition for at spise lammesteg i påsken, men det er også godt med en en saftig søndagslammesteg, ikke? Det dejlige ved at lave en...

Mango Macarons

Mango Macarons

Skønne sprøde og friske mango macarons Denne opskrift har vi fået af en ung pige, der hedder Alma. Hun elsker at bage og som I kan se er hun rigtig god...

Professorens grønne energigrød alá BRODERS

Professorens grønne energigrød alá BRODERS

Vi tror på at, der er en sammenhæng mellem den mad vi spiser og vores helbred. Derfor har vi ladet os inspirere af Oluf Borbye Pedersen, som er professor ved...