Chokolade og avocado mint ispinde
Disse is smager helt fantastisk, og så kan du endda nyde dem med god samvittighed! Vi er helt vilde med dem her i BRODERS.
Ingredienser - mintlaget:
- 1 dåse fed kokosmælk, som SKAL have stået i køleskabet natten over.
- 1 meget moden avocado
- 2 spsk. Peppermint Tea
- 2 spsk. sirup eller honning
Ingredienser - chokoladelaget:
- 2 frosne bananer
- 2 spsk. kokosyoghurt
- 3 spsk. kakao
Valgfrit
- Ca. 50 g smeltet mørk chokolade til at komme på toppen
- En håndfuld kakaonibs til pynt
- 1 spsk. flydende sødemiddel (det er en smagssag, om det er nødvendigt)
Sådan gør du
Start med at lave mintlaget - Tag den kolde dåse kokosmælk, og tag den tykke del fra toppen af dåsen og kom det i en gryde på lav/medium varme. Når kokosmælken begynder at koge tilføjer du teen. Sluk for varmen og lad teblandingen trække i 15-20 minutter, indtil kokosmælken har kølet lidt af.
Kom avocadoen i en blender eller foodprocessor sammen med teblandingen (brug en si til at fjerne tebladningen) og sirup. Blend indtil det er en ensartet og cremet masse.
Kom blandingen i isforme til de er halvt fyldte.
Så skal du lave chokoladelaget - Kom alle ingredienserne i en blender og blend indtil det er en ensartet masse. Hæld det oveni mintlaget, så isformene bliver helt fyldte. Sæt dem i fryseren natten over, eller indtil de er faste.
Pynt isene med smeltet chokolade og kakaonibs.
Velbekomme :-)







