VIND et gavekort på 250 kr. til broders.dk - Er du nyhedsbrevsmodtager, deltager du hver måned i lodtrækningen.
Din indkøbskurv er tom

Chokolade og avocado mint ispinde

Chokolade og avocado mint ispinde

Disse is smager helt fantastisk, og så kan du endda nyde dem med god samvittighed! Vi er helt vilde med dem her i BRODERS.

Ingredienser - mintlaget:

  • 1 dåse fed kokosmælk, som SKAL have stået i køleskabet natten over. 
  • 1 meget moden avocado
  • 2 spsk. Peppermint Tea
  • 2 spsk. sirup eller honning

Ingredienser - chokoladelaget:

  • 2 frosne bananer
  • 2 spsk. kokosyoghurt
  • 3 spsk. kakao

Valgfrit

  • Ca. 50 g smeltet mørk chokolade til at komme på toppen
  • En håndfuld kakaonibs til pynt
  • 1 spsk. flydende sødemiddel (det er en smagssag, om det er nødvendigt) 

Sådan gør du

Start med at lave mintlaget - Tag den kolde dåse kokosmælk, og tag den tykke del fra toppen af dåsen og kom det i en gryde på lav/medium varme. Når kokosmælken begynder at koge tilføjer du teen. Sluk for varmen og lad teblandingen trække i 15-20 minutter, indtil kokosmælken har kølet lidt af. 
Kom avocadoen i en blender eller foodprocessor sammen med teblandingen (brug en si til at fjerne tebladningen) og sirup. Blend indtil det er en ensartet og cremet masse. 
Kom blandingen i isforme til de er halvt fyldte. 

Så skal du lave chokoladelaget - Kom alle ingredienserne i en blender og blend indtil det er en ensartet masse. Hæld det oveni mintlaget, så isformene bliver helt fyldte. Sæt dem i fryseren natten over, eller indtil de er faste. 

Pynt isene med smeltet chokolade og kakaonibs.

Velbekomme :-)

Vi anbefaler også

Cajun Lammesteg

Cajun Lammesteg

I Danmark er der tradition for at spise lammesteg i påsken, men det er også godt med en en saftig søndagslammesteg, ikke? Det dejlige ved at lave en...

Mango Macarons

Mango Macarons

Skønne sprøde og friske mango macarons Denne opskrift har vi fået af en ung pige, der hedder Alma. Hun elsker at bage og som I kan se er hun rigtig god...

Professorens grønne energigrød alá BRODERS

Professorens grønne energigrød alá BRODERS

Vi tror på at, der er en sammenhæng mellem den mad vi spiser og vores helbred. Derfor har vi ladet os inspirere af Oluf Borbye Pedersen, som er professor ved...

Cajun Lammesteg

Cajun Lammesteg

I Danmark er der tradition for at spise lammesteg i påsken, men det er også godt med en en saftig søndagslammesteg, ikke? Det dejlige ved at lave en...

Mango Macarons

Mango Macarons

Skønne sprøde og friske mango macarons Denne opskrift har vi fået af en ung pige, der hedder Alma. Hun elsker at bage og som I kan se er hun rigtig god...

Professorens grønne energigrød alá BRODERS

Professorens grønne energigrød alá BRODERS

Vi tror på at, der er en sammenhæng mellem den mad vi spiser og vores helbred. Derfor har vi ladet os inspirere af Oluf Borbye Pedersen, som er professor ved...