VIND et gavekort på 250 kr. til broders.dk - Er du nyhedsbrevsmodtager, deltager du hver måned i lodtrækningen.
Din indkøbskurv er tom

Broders Pesto Snurrer

Broders Pesto Snurrer

Disse Pesto Snurrer er fantastiske til tapas med spanske pølser, Lomo, oliven og gode oste. Vi spiste dem til brunch med æg og bacon, hvilket også kan anbefales. De er også lækre at få med i madpakken eller på picnic.

Broders Pesto Snurrer

Ca. 12-14 stk.

Ingredienser:

Dej:

  •  25 g gær
  • 425 ml lunkent vand
  • 1 tsk salt
  • 1/2 tsk sukker
  • 2,5 spsk Oliven Olie fra Segura & Manch
  • 2 dl rugmel
  • 2 dl spelt fuldkornsmel (normalt fuldkornsmel kan også bruges)
  • ca 5,5 dl hvedemel

Pesto: 

135g Basil & Pine Nut pesto fra Olives Et Al

Sådan gør du:

Opløse gæren i lunkt vand og rør salt, sukker og oliven olie i. Bland alt rugmelen i og tilsæt fuldkornsmelen lidt ad gangen. Dejen må ikke blive for tør. Bland det godt sammen og ældt i ca. 5-10 minutter alt efter om du bruger hænderne eller røremaskine. Lad dejen hæve et lunt sted overdækket med et rent viskestykke i 1,5 time.

Drys godt med mel på køkkenbordet og hæld dejen ud. Giv dejen lidt mel, så ikke den klistrer sig fast på bordet og rul den ud til et rektangel på ca 30×40 cm. Fordel pestoen på dejen. Fold dejen på den lange led og tryk kanterne sammen med fingrene eller en paletkniv. Skær dejen i 2 cm brede strimler, hiv let i dejen, så den bliver lidt længere og sno den. Fold snurrerne som vist på videoen.

Placer snurrerne på 2 bageplader med bagepapir og lad dem efterhæve i 40 minutter. Bag dem i ovnen i 20 minutter ved 180 grader varmluft.

 

 

Vi anbefaler også

Cajun Lammesteg

Cajun Lammesteg

I Danmark er der tradition for at spise lammesteg i påsken, men det er også godt med en en saftig søndagslammesteg, ikke? Det dejlige ved at lave en...

Mango Macarons

Mango Macarons

Skønne sprøde og friske mango macarons Denne opskrift har vi fået af en ung pige, der hedder Alma. Hun elsker at bage og som I kan se er hun rigtig god...

Professorens grønne energigrød alá BRODERS

Professorens grønne energigrød alá BRODERS

Vi tror på at, der er en sammenhæng mellem den mad vi spiser og vores helbred. Derfor har vi ladet os inspirere af Oluf Borbye Pedersen, som er professor ved...

Cajun Lammesteg

Cajun Lammesteg

I Danmark er der tradition for at spise lammesteg i påsken, men det er også godt med en en saftig søndagslammesteg, ikke? Det dejlige ved at lave en...

Mango Macarons

Mango Macarons

Skønne sprøde og friske mango macarons Denne opskrift har vi fået af en ung pige, der hedder Alma. Hun elsker at bage og som I kan se er hun rigtig god...

Professorens grønne energigrød alá BRODERS

Professorens grønne energigrød alá BRODERS

Vi tror på at, der er en sammenhæng mellem den mad vi spiser og vores helbred. Derfor har vi ladet os inspirere af Oluf Borbye Pedersen, som er professor ved...