TILMELD DIG VORES KUNDEKLUB INDEN D. 20 JULI, SÅ DELTAGER DU I KONKURRENCEN OM EN GAVEKURV TIL EN VÆRDI AF 249KR.
Din indkøbskurv er tom

Broders Pesto Snurrer

Broders Pesto Snurrer

Disse Pesto Snurrer er fantiske til tapas med spanske pølser, Lomo, oliven og gode oste. Vi spiste dem til brunch med æg og bacon, hvilket også kan anbefales. De er også lækre at få med i madpakken eller på picnic.

Broders Pesto Snurrer

Ca. 12-14 stk.

Ingredienser:

Dej:

  •  25 g gær
  • 425 ml lunkent vand
  • 1 tsk salt
  • 1/2 tsk sukker
  • 2,5 spsk Oliven Olie fra Segura & Manch
  • 2 dl rugmel
  • 2 dl spelt fuldkornsmel (normalt fuldkornsmel kan også bruges)
  • ca 5,5 dl hvedemel

Pesto: 

135g Basil & Pine Nut pesto fra Olives Et Al

Sådan gør du:

Opløse gæren i lunkt vand og rør salt, sukker og oliven olie i. Bland alt rugmelen i og tilsæt fuldkornsmelen lidt ad gangen. Dejen må ikke blive for tør. Bland det godt sammen og ældt i ca. 5-10 minutter alt efter om du bruger hænderne eller røremaskine. Lad dejen hæve et lunt sted overdækket med et rent viskestykke i 1,5 time.

Drys godt med mel på køkkenbordet og hæld dejen ud. Giv dejen lidt mel, så ikke den klistrer sig fast på bordet og rul den ud til et rektangel på ca 30×40 cm. Fordel pestoen på dejen. Fold dejen på den lange led og tryk kanterne sammen med fingrene eller en paletkniv. Skær dejen i 2 cm brede strimler, hiv let i dejen, så den bliver lidt længere og sno den. Fold snurrerne som vist på videoen.

Placer snurrerne på 2 bageplader med bagepapir og lad dem efterhæve i 40 minutter. Bag dem i ovnen i 20 minutter ved 180 grader varmluft.

 

 

Vi anbefaler også

Fastelavnsboller med hasselnøddecreme

Fastelavnsboller med hasselnøddecreme

Det bedste ved fastelavn er alle de skønne fastelavnsboller man skal spise. Gør det til en fest at bage dem og sørg for at de smager godt, så du...

Grødkage med jordbær, chokolade og hasselnøddecreme

Grødkage med jordbær, chokolade og hasselnøddecreme

Denne grødkage er blevet vores yndlings morgenmad, eftermiddags snack og brunchsurprise. Ja, faktisk valgte vores yngste datter at skippe lagkagen til sin...

Broders Pesto Snurrer

Broders Pesto Snurrer

Disse Pesto Snurrer er fantiske til tapas med spanske pølser, Lomo, oliven og gode oste. Vi spiste dem til brunch med æg og bacon, hvilket også kan...

Fastelavnsboller med hasselnøddecreme

Fastelavnsboller med hasselnøddecreme

Det bedste ved fastelavn er alle de skønne fastelavnsboller man skal spise. Gør det til en fest at bage dem og sørg for at de smager godt, så du...

Grødkage med jordbær, chokolade og hasselnøddecreme

Grødkage med jordbær, chokolade og hasselnøddecreme

Denne grødkage er blevet vores yndlings morgenmad, eftermiddags snack og brunchsurprise. Ja, faktisk valgte vores yngste datter at skippe lagkagen til sin...

Broders Pesto Snurrer

Broders Pesto Snurrer

Disse Pesto Snurrer er fantiske til tapas med spanske pølser, Lomo, oliven og gode oste. Vi spiste dem til brunch med æg og bacon, hvilket også kan...