Grødkage med jordbær, chokolade og hasselnøddecreme
Denne grødkage er blevet vores yndlings morgenmad, eftermiddags snack og brunchsurprise. Ja, faktisk valgte vores yngste datter at skippe lagkagen til sin fødselsdag til fordel for denne grødkage :-)

Grødkage med jordbær, chokolade og hasselnøddecreme
3 til 4 personer
Ingredienser:
- 1 dl most banan
- 1 æg
- 2,5 dl havregryn
- 1,5 dl mælk
- 0,5 tsk bagepulver
- 1 tsk vaniljepulver
- 0,25 tsk salt
- 2 spsk smeltet, nedkølet kokosolie eller smør
- 0,5 tsk kanel
- 45 g mørk chokolade
- 1,25 dl groft hakket jordbær ca. 4 store
Pynt:
- Gourmet Hasselnøddecreme
- Jordbær
- Blåbær
Sådan gør du:
Forvarm ovnen på 175 grader varmluft. Bland banan, æg, mælk, vanilje og kokosolie sammen i en stor skål. Tilsæt havregryn, kanel, salt og bagepulver og rør det sammen.
Skyld og skær jordbærne i mindre stykker, hak chokoladen groft. Fold jordbærerne og chokoladen i dejen. Pensl et ildfast fad med kokosolie eller smør og hæld blandingen deri. Bag kagen i ca. 25-30 min.
Pynt kagen med hasselnøddecreme og bær. Server varm og nyd den.







