VIND et gavekort på 250 kr. til broders.dk - Er du nyhedsbrevsmodtager, deltager du hver måned i lodtrækningen.
Din indkøbskurv er tom

Jakobs fem favoritter

Oprettet d.

Når man bruger hverdagen i selskab med en masse forskellige lækkerier, hvilke bliver så ens personlige favoritter? Måske husker du artiklen ”Mettes 5 favoritter”, som udkom i efteråret, den kan du læse her. Ikke desto mindre er det blevet tid til at sætte Jakobs 5 favoritter under lup. Nogle vil måske vælge produkter fra samme kategori, men Jakobs yndlingsprodukter spænder meget mere bredt.

BRODERS er spækket med delikatesser og produkter af høj kvalitet. De er rige på smag, duft og kulør, hvad end du er til det søde, sure, bløde eller sprøde. Med Jakobs favoritter skal vi ikke blot på opdagelse i forskellige smage, men også i helt forskellige kategorier. Må vi præsentere: Llanllyr Source Tonic, Thorntons Caramel & Cheesecake, RJ’s natural soft licorice, Jacques mørke pålægschokolade og - sidst - men ikke mindst, Jalapeño og Lime fra Sinclair Condiments Co.


1: Llanllyr Source Tonic

Denne tonic er kommet på listen over favoritter, fordi den i al sin enkelthed er imponerende – hele vejen igennem. Når du skænker Llanllyr Source Tonic vand begejstres du af boblerne, som bruser frem på siderne af glasset og gør din drink ”levende”. Llanllyr Source Tonic dufter samtidig dejligt sprødt og med et hint af blomst. Smagen er ekseptionel og er præget af en mild sødme. Desuden er der en spændende note af citrus i eftersmagen.

Det helt særlige ved denne tonic er dog, at den er lavet på det rene, bløde prisvindende kildevand fra Llanllyr. Alle ingredienserne er naturlige. Vandet er ikke filtreret eller tilsat noget og kininen er udvundet af barken fra Cinchona træer. "Prøv at lukke øjnene når du drikker den og nyd den dejlige rene oplevelse af en god Indian Tonic." Siger Jakob med et smil på læben

 


2: Thorntons Caramel & Cheesecake

Thorntons er jo det helt naturlige valg, hvis man ønsker chokolade i feinschmeckerkvalitet. Producenten har lavet mange kvadratiske chokolader, men ifølge Jakob er denne uimodståelig, hvis man er til sød og fyldig mælkechokolade med smag af karamel og cheesecake.

Det der gør den til Jakobs favorit er de små stykker karameller som ligger tilfældigt spredt i chokoladepladen og cheesecake-krummer som lige sætter prikken over i'et. “Er det en hård dag, skal der ikke mere end et par stykker til af denne chokolade, så føler jeg mig glad og lykkelig igen”, siger Jakob.

 


3: RJ’s natural soft licorice

På top 5 finder vi også disse små lakridsstænger fra RJ’s. Det specielle ved denne lakrids er, at mængden af lakrids er helt perfekt! Den er hverken for stærk eller for mild, men har den helt rigtige balance. Desuden er den søde lakrids blød og kan derfor spises af de fleste.

"Den er ikke til at holde sig fra når posen først er åbnet, så hjemme hos os holder den ikke særlig længe", fortæller Jakob.

 

4: Jacques pålægschokolade

Morgenmadens uundgåelige! Jacques har fremstillet den bedste pålægschokolade som begejstrer verden over! Den fås i flere varianter og vil både få børn og voksne til at smile af glæde. Prøv de tykke skiver på et hjemmebagt brød og hør englene synge.

"Hos os er livet for kort til kun at spise Jacques pålægschokolade om søndagen, så det er en fast del af morgenbordet hele ugen. Vi tror i øvrigt på at lidt mørk chokolade hver dag gør dig glad", siger Jakob velfornøjet.

 


5: Jalapeño og Lime fra Sinclair Condiments Co.

Oplever du, at maden mangler et ekstra spark af smag og kraft? Jalapeño og Lime fra Sinclair Condiments Co. er svaret. Her får du smag, styrke og et ekstra pift i din mad. Den er lavet af en af jalapeño, lime og hvidløg for at sikre den rene, men kraftfulde smag. Den kan bruges både som sauce, marinade og i salaten og går rigtig godt til fisk, skaldyr og kylling.

 

 

Har du fundet dine 5 favoritter?

Vi vil gerne hjælpe dig, kom ned i en af vores butikker og gå på opdagelse i en spændende verden med fokus på smag, duft, udseende og høj kvalitet.
 

 

Vi anbefaler også

Sankt Hans

Sankt Hans

Oprettet d.

🔥 23. juni   Den 24. juni er det Sankt Hans Dag, men det er aftenen før vi fejrer med bål. Oprindeligt blev bålet til...

Fars Dag

Fars Dag

Oprettet d.

Verdens bedste far - Fars Dag❤️ Fars Dag d. 5. juni Vidste du dette? På Fars Dag gives der oftere blomster end øl...

Drik, snack og SNAK

Drik, snack og SNAK

Oprettet d.

Spillet der kræver sit nærvær!   Er du der? Styrer din mobil også hvor nærværende du er og har du flere...

Sankt Hans

Sankt Hans

🔥 23. juni   Den 24. juni er det Sankt Hans Dag, men det er aftenen før vi fejrer med bål. Oprindeligt blev bålet til...

Fars Dag

Fars Dag

Verdens bedste far - Fars Dag❤️ Fars Dag d. 5. juni Vidste du dette? På Fars Dag gives der oftere blomster end øl...

Drik, snack og SNAK

Drik, snack og SNAK

Spillet der kræver sit nærvær!   Er du der? Styrer din mobil også hvor nærværende du er og har du flere...