VIND et gavekort på 250 kr. til broders.dk - Er du nyhedsbrevsmodtager, deltager du hver måned i lodtrækningen.
Din indkøbskurv er tom

BRODERS historie og vision

Oprettet d.

BRODERS historie

I 2007 valgte Jakob Broder Christiansen at drage til England og besøge Thorntons. Jakob havde gennem sine mange år som investeringschef i Danske Bank rejst meget til London. Hver gang tog han afsted med en tom kuffert og kom hjem med den fuld af karameller og fudge fra Thorntons. Da Jakob sagde sin stilling op i Danske Bank og derfor ikke skulle så ofte til London mere, var hans største bekymring, hvordan han skulle overleve uden hans favorit karameller fra Thontons? En aften over et godt glas vin besluttede Jakob sig for, at tage til Thorntons for at overbevise dem om, at han skulle have agenturet på de smagfulde karameller og fudge i Danmark. Jakob tog sin bedste ven Ole Sloth Hansen, som på det tidspunkt boede i London, under armen og drog af sted.

Det blev et succesfuldt besøg hos Thorntons og kort efter kunne man se Mette (Jakob's kone og adm.direktør for BRODERS) & Jakob stå på Fisketorvet i København ved en lille stadevogn med rød og hvid stribet markise på og sælge Thorntons toffee til glade danskere. Den første levering fra Thorntons blev hurtig udsolgt og inden Jakob havde set sig om, var hans engros firma, Christiansen & Partners (C&P) godt i gang. Produktsortimentet blev hurtigt udvidet med flere brands. Det næste brand C&P tog ind var pålægschokoladen fra Jacques, hurtigt efterfulgt af Rochester Ginger. I dag har C&P over 35 forskellige brands.

C&P leverede de mange delikatesser og gourmetprodukter til flere små og større specielvare butikker landet over. En del forskellige firmagave virksomheder valgte også at putte de skønne karameller og fugde i deres julegavekurve. Da Jakobs telefon nr. stod på etiketten, fik det hans telefon til at gløde, fordi folk ringede og spurgte hvor de kunne købe Thorntons karameller, som de nu var blevet afhængige af. Men ikke en butik havde det fulde sortiment fra C&P og der kunne være langt mellem byerne, hvor der lå en butik med produkter fra C&P. Det kunne derfor være svært at pege på en butik i nærheden af kundernes hjemby. Det blev startskuddet på BRODERS. I 2010 besluttede Jakob og Mette sig for, at alle skulle have mulighed for at købe de dejlige lækkerier som C&P importerede. BRODERS startede som en webshop, som også deltog på forskellige livsstilsmesser. Her spurgte kunderne om, hvor de kunne købe lækkerierne fra BRODERS og ikke alle synes det var helt nok med en webshop. Samtidig fik Mette og Jakob en stor glæde ved at opleve kundernes begejstring, når de fik smagsprøver. En glæde de ønskede at opleve oftere end kun på messer. Så i juli 2016 åbnede BRODERS sin første fysiske butik på Amagerbrogade 146 og i februar 2017 åbnede BRODERS en stade i WestMarkedet. WestMarkedet skulle blive det ny madmekka i København, men det har vi stadig til gode at se, så indtil da holder vi midlertidig lukket der. 15. januar 2018 åbnede BRODERS en butik i Torvehallerne og vi håber at vi snart kan åbne flere butikker.

BRODERS på Amagerbrogade er flagskibsbutikken hvor Mette & Jakob også holder forskellige events som alle har smagsoplevelser som omdrejningspunkt. Deres vision med BRODERS er at skabe glæde ved gode smagsoplevelser for alle. Den glæde som de selv oplever, når de smager på nye spændende fødevarer. Nu er konceptet så småt blevet udvidet med sanseoplevelser i form af aromaterapi, som de selv er blevet meget begejstret for at bruge på daglig basis, da livet som selvstændig ofte er meget presset :-)
Vi håber, at du bliver lige så glad, når du smager på vores mange forskellige gourmetprodukter og lækkerier som vi gør. Gå på opdagelse i en verden af smagsoplevelser på www.broders.dk eller i vores fysiske butikker og find dine favoritter.

BRODERS vision

Vores vision er at skabe glæde ved gode smagsoplevelser for alle. Vi sætter nemlig selv stor pris på gode smagsoplevelser og udvælger derfor nøje vores specialvarer. Vi lægger stor vægt på kvalitet og gør os umage med at finde så rene og naturlige produkter som muligt. Vi mener nemlig at fødevarer smager bedst uden kunstige farvestoffer og smagsforstærkere, som findes i mange af de produkter du i dag finder i supermarkedet. Udover at være passioneret omkring smag, lægger vi også vægt på god service. Hos os går gode produkter hånd i hånd med god service. Vores drøm er at åbne flere butikker i Danmark, så endnu flere kan smage og opleve BRODERS unikke produkter, som f.eks. aromaterapi fra Sydafrika og grønsagschips fra Korea. Vi håber du vil få inspiration og gode ideer til at prøve nyt og vi håber, at du vil blive rigere på smagsoplevelser. Samtidig håber vi, at du vil føle dig godt behandlet i vores gourmetkøbmandsbutiker herunder også webshoppen og at du vil anbefale BRODERS til andre.

Events i BRODERS

Vi vil rigtig gerne gøre noget for de lokale og bidrage til et godt miljø der hvor vi har butikker. P.t. har vi kun mulighed for at lave større arrangementer i butikken på Amagerbrogade 146, da det er den eneste butik der har plads nok. Her forsøger vi med lidt forskellige events. Vi har hold Ladies Night med musik quiz, Brætspil aften, intim koncerter, Gin & Tonic Night, øl smagning, Create a Crisp Workshop, men vores største succes er helt klart banko.

Derfor er banko nu et fast tilbagevendende event. Hver den første torsdag i måneden holder vi banko for voksne og hver den anden søndag i måneden er der banko for børn. Vil du deltage i banko er det en god idé at reservere pladser. Det gør du ved at besøge os i butikken eller ringe til os i vores åbningstid på tlf. 40 25 64 46.

I Torvehallerne holder vi lidt forskellige smagninger, workshops og inspirationsseminarer. Du kan læse mere om vores events på www.broders.dk/arrangementer eller på www.facebook.com/BRODERS.dk

Undgå madspild

Broders går meget op i at mindske madspild og det kan komme dig til gode. Hvordan - spørger du måske?

Når du nyder et glas vin, øl, drink eller en kop kaffe/te i butikken på Amagerbrogade 146, kan du plukke snacks, småkager, chokolade mv. fra hylden, betale hylde prisen og så kommer vi med en skål. Du hælder selv det op du kan spise og resten tager du med dig hjem. Så undgår vi madspild. Hvis vi har produkter med kort dato sætter vi dem på tilbud, så du kan få lækre gourmet produkter til billige penge. Nogen produkter kan være gået på datoen uden at de fejler noget og så kan du gøre en rigtig god handel. 😊 Vi lægger ofte gode tilbud ud på YourLocal og som noget nyt kan du også købe "undgå madspild" produkter på www.broders.dk

Vi glæder os til at se dig i en af vores butikker.

Mette & Jakob

 

 

Vi anbefaler også

Sankt Hans

Sankt Hans

Oprettet d.

🔥 23. juni   Den 24. juni er det Sankt Hans Dag, men det er aftenen før vi fejrer med bål. Oprindeligt blev bålet til...

Fars Dag

Fars Dag

Oprettet d.

Verdens bedste far - Fars Dag❤️ Fars Dag d. 5. juni Vidste du dette? På Fars Dag gives der oftere blomster end øl...

Drik, snack og SNAK

Drik, snack og SNAK

Oprettet d.

Spillet der kræver sit nærvær!   Er du der? Styrer din mobil også hvor nærværende du er og har du flere...

Sankt Hans

Sankt Hans

🔥 23. juni   Den 24. juni er det Sankt Hans Dag, men det er aftenen før vi fejrer med bål. Oprindeligt blev bålet til...

Fars Dag

Fars Dag

Verdens bedste far - Fars Dag❤️ Fars Dag d. 5. juni Vidste du dette? På Fars Dag gives der oftere blomster end øl...

Drik, snack og SNAK

Drik, snack og SNAK

Spillet der kræver sit nærvær!   Er du der? Styrer din mobil også hvor nærværende du er og har du flere...