VIND et gavekort på 250 kr. til broders.dk - Er du nyhedsbrevsmodtager, deltager du hver måned i lodtrækningen.
Din indkøbskurv er tom

Savoursmiths Peanutbutter Crisps Fudge

Savoursmiths Peanutbutter Crisps Fudge

Peanutbutter-, chokolade-, dulce de leche-fudge, toppet med lækre crispy chips

Opskriften er oversat fra ounces til gram, og fra cups til deciliter, derfor er det nogle skæve tal du skal bruge ;-)

Ingredienser:

 

Fremgangsmåde:

  1. Beklæd en 20 x 20 bageform med bagepapir
  2. Smelt lys chokolade og 3/4 ( 285 g. ) Dulche de Leche sammen i et vandbad. Når det er helt flydende, så fjern skålen fra varmen og tilføj langsomt kondenseret mælk, peanut butter og vanilje ekstrakt med en dejskraber. Rør forsigtig indtil det er en ensartet masse.
  3. Bliv ved af røre indtil massen bliver helt tyk og fast. Du har nu en fudge.
  4. Fordel din fudge i bageformen, det kan være svært fat fordele fordi massen er så tyk, men det skal bare være så jævnt som muligt. Sæt på massen på køl i 10 min.
  5. Smelt mørk chokolade i mikroovnen eller på komfuret, husk at røre i chokoladen hvert 30. sekund. Du rører indtil chokoladen er helt flyendende. 
  6. Tag herefter bageformen ud af køleskabet, fordel ¾ af chokoladen udover din chokolade fudge, brug bagsiden af en ske. Herefter fordel straks hakket Reese´s og chokoladeknapper (eller dit alternativ) udover din fudge.
  7. Smelt resten af din Dulche de Leche og lad det køle i 3 min. Drys henover din fudge.
  8. Tilføj chips på toppen (du kan bruge hele eller knuste chips, det er op til dig) og hæld det sidste chokolade henover chipsene.
  9. Din fudge skal sættes på køl i min. 30 min.
  10. Brug derefter en skarp kniv til at skære din fudge ud med, her skulle du gerne opnå 16 lækre stykker fudge.    

Vi anbefaler også

Cajun Lammesteg

Cajun Lammesteg

I Danmark er der tradition for at spise lammesteg i påsken, men det er også godt med en en saftig søndagslammesteg, ikke? Det dejlige ved at lave en...

Mango Macarons

Mango Macarons

Skønne sprøde og friske mango macarons Denne opskrift har vi fået af en ung pige, der hedder Alma. Hun elsker at bage og som I kan se er hun rigtig god...

Professorens grųnne energigrųd alį BRODERS

Professorens grųnne energigrųd alį BRODERS

Vi tror på at, der er en sammenhæng mellem den mad vi spiser og vores helbred. Derfor har vi ladet os inspirere af Oluf Borbye Pedersen, som er professor ved...

Cajun Lammesteg

Cajun Lammesteg

I Danmark er der tradition for at spise lammesteg i påsken, men det er også godt med en en saftig søndagslammesteg, ikke? Det dejlige ved at lave en...

Mango Macarons

Mango Macarons

Skønne sprøde og friske mango macarons Denne opskrift har vi fået af en ung pige, der hedder Alma. Hun elsker at bage og som I kan se er hun rigtig god...

Professorens grųnne energigrųd alį BRODERS

Professorens grųnne energigrųd alį BRODERS

Vi tror på at, der er en sammenhæng mellem den mad vi spiser og vores helbred. Derfor har vi ladet os inspirere af Oluf Borbye Pedersen, som er professor ved...